Gouden en zilveren oorbellen

(0 producten gevonden)
Elke vrouw loves oorbellen! Gouden of zilveren oorbellen, de kleur maakt niet uit! In deze categorie vind je alle musthaves oorbellen van dit moment.
Filters
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gouden en zilveren oorbellen

Welke vrouw houd er nou niet van oorbellen? Juist, waarschijnlijk elke vrouw wel! Oorbellen zijn er in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Tegenwoordig hebben veel vrouwen meerdere gaatjes, hieruit is dan ook de ‘earparty’ ontstaan. Wat is een earparty? Een earparty is een feestje van oorbellen in je oor! Het is een trend geworden om verschillende oorbellen met elkaar te mixen en matchen. Je kunt alle oorbellen met elkaar combineren, maar het kan lastig zijn om de juiste oorbellen bij elkaar te kiezen. Bij ComeGetFashion scoor je de leukste zilveren en gouden oorbellen waarmee je een echte 'earparty' kunt creeëren.

Stijl van je earparty

Wat er belangrijk is bij een geslaagde earparty is het bedenken van de stijl van je earparty. We onderscheiden voor het gemak even drie soorten stijlen: minimalistisch, casual en statement.

Minimalistic earparty

Een minimalistische earparty bestaat uit kleine, subtiele en fijne oorbellen. Hierin zijn ook weer veel variaties mogelijk; kleine hoop oorbellen met elkaar gecombineerd, alleen studs oorbellen of een combinatie van beide. Wanneer je écht voor minimalistisch wilt gaan, gebruik dan niet teveel verschillende vormen en groottes. Zo houd je het in balans. Deze stijl geeft je outfit een fashionable look!

Casual earparty

Een casual earparty bestaat uit simpele oorbellen gecombineerd met wat meer opvallende oorbellen. Hier mag je dan ook met verschillende vormen en groottes werken. Het mag iets opvallender dan bij de minimalistische earparty, maar de casual earparty bevat geen oorbellen die erg groot zijn of die erg opvallen. Bij deze earparty mag je helemaal los gaan met de hoops, met of zonder hanger, ook kun je hier wat gekleurde oorbellen toevoegen.  Laat bij deze stijl vooral je creativiteit spreken. Met deze stijl die bij elke outfit past zit je zeker goed!

Statement earparty

Wanneer je kiest voor statement oorbellen moet je er goed op letten dat je één paar statement oorbellen combineert met verder kleine hangers of studs. Dit om te voorkomen dat het te druk wordt en de balans weg is. Soms is het niet eens nodig om nog andere oorbellen bij de statement oorbellen te dragen. Voor een feestje of als je lekker wilt opvallen is de statement earparty perfect!

Oorbellen combineren met andere sieraden

Om je look helemaal af te maken kan je nog kettingen, ringen en armbandjes toevoegen. Op dit moment zien we veel layer kettingen  maar ook mooie subtiele ringen en armbanden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 EURO korting op je bestelling!