Zonnebrillen

(0 producten gevonden)
Bij de eerste zonnestralen wil je meteen een geweldige nieuwe zonnebril op kunnen zetten. Mooie sunnies versterken je humeur en kunnen ook echt iets doen voor je look. Dit seizoen komen we helemaal in 90's sferen met retro modellen met dun metalen frame en sepia glazen en kunnen we daarnaast genieten van felgekleurde futuristische sunnies. Strakke vormen en opvallende tinten. Los kan je dus zeker gaan met deze insta-waardige zonnebrillen!
Filters
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Let the sun shine met deze hippe zonnebrillen

Retro, hip, Audrey Hepburn-size, gekleurde glazen, gouden montuurtjes, supermodern. Als we het hebben over het maken van een statement, dan hebben we het natuurlijk over de zonnebril. Er is geen ander item dat zo goed gebruikt kan worden om mee op te vallen en er super fashionable mee uit te zien. Het is niet voor niets dat half Hollywood altijd een zonnebril op heeft. Weer of geen weer. Donkere glazen zorgen voor wat anonimiteit. Maar veel belangrijker nog, een zonnebril vertelt alles over jouw karakter, over jouw mood! Get on your high horse met donkere glazen of kies juist voor een speels kleurtje. Oversized met een zwart jurkje; gouden combo voor in de zomer. Hetzelfde geldt voor aviators met een hippe jeans. Can't beat it! Jouw zonnebril laat zien hoe je je voelt!

Jouw zonnebril reflecteert je mood!

En het mooie aan de zonnebril voor dames is dat er honderden verschillende uitvoeringen bestaan die allemaal een eigen karakter hebben. Heb je vandaag dus zin in een stoere look? Kies dan voor een mooi aviator model. Of ben je meer in een hippie slash festival mood? Ga dan voor een John Lennon-modelletje met gekleurde glazen. Hou je meer van de klassieke bril? Kies dan voor de Best in Class glasses in goud of zilver of onze strakke Black Clubman Sunnies.

Zonnebrillen kopen voor de zomer

Whatever you are looking for, je vindt het bij Come Get Fashion! Van stoer en hip tot dramatisch, sportief, opvallend en klassiek. Ga dus high class de zomer in met de trendy zonnebrillen van Come Get Fashion. Enjoy the summer: op het strand, op een terrasje of op een hip festival. En je zonnebril, oftewel je nieuwe bestie, vergeet je dan natuurlijk niet. Let the sun shine!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 EURO korting op je bestelling!