Retour aanmelden

* Verplicht

Retourvoorwaarden

Als je items wil terugsturen of omruilen dien je rekening te houden met de onderstaande voorwaarden;

Ruilen (Nederland/Belgie): Ruilen is altijd gratis bij gebruik van een retourlabel. 
Retourkosten Nederland: Gratis vanaf 1 behouden item (anders 5.99 Euro). 
Retourkosten België: Gratis vanaf 1 behouden item (anders 8.99 Euro).

  • Ruilen is alleen mogelijk tegen een item met exact dezelfde prijs of een andere maat/kleur.
  • Je hebt 30 dagen de tijd om de retouraanmelding te doen. De datum van de bezorging (track & trace) geldt als vanaf-datum.
  • Houd er rekening mee dat bij het retourneren zowel verzend- en retourkosten worden berekend als je besluit alleen de gratis fashion items te behouden.
  • Houd er rekening mee dat bij het retourneren van je items de gratis verzending kan komen te vervallen wanneer je nieuwe totaalbedrag onder de 75 euro komt. De verzendkosten worden dan in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Stuur je alles terug (ook gratis items) dan worden geen verzendkosten berekend.
  • Je dientaltijd het retourformulier of volledige naam en ordernummer bij je retourzending meesturen.
  • Oorbellen kunnen niet worden geretourneerd in verband met de hygiëne.
  • De items dienen in nieuwstaat te verkeren (aangehecht prijskaartje), onbeschadigd zijn en niet-gedragen. De items mogen bijvoorbeeld geen make-up vlekken hebben.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Binnen 24 uur na ontvangst van je retourpakket beginnen wij met de afhandeling van je ruiling of terugbetaling.
Ruilingen worden op werkdagen binnen 24 uur verwerkt en direct opnieuw naar je verzonden. Hierover ontvang je altijd een berichtje via de mail.

Join the club!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!