Bestellen & Betalen

Met de volgende betaalmethoden kan je bij ons 100% veilig betalen: 
Ideal, Paypal, Overboeking, Achteraf betalen en Bancontact / Mister Cash

AfterPay

IDEAL
Ideal kan je direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, 
RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Veilig en betrouwbaar betalen in je eigen online bankomgeving.

ACHTERAF BETALEN
Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als u er bij Klarna voor kiest om achteraf te betalen, ontvangt je altijd je producten voordat je ze betaalt. Je hoeft nooit te betalen voor een verkeerde levering of producten die niet bezorgd worden. Achteraf betalen is eenvoudig, praktisch en zonder risico. Je betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen doormiddel van een factuur die je toegestuurd krijgt.

RIVERTY ACCEPTGIRO
Betaal je met acceptgiro dan betaal je €1,- voor de verwerkingskosten.

Riverty voert voor TheSting.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Riverty via 
e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij TheSting.com betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via Riverty. Ben je al bekent bij Riverty, dan kun je betalen tot een bedrag van € 300,00.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

PAYPAL
Via Paypal kan je veilig en snel betalen met je Paypal account.

BANK OVERBOEKING
Bij betalen met overboeking krijg je na het plaatsen van je bestelling van ons een mail met onze bankgegevens, hiermee kan je het bedrag van je bestelling  naar ons overboeken. Zodra het bedrag bij ons binnen is sturen we de bestelling naar je op. Je hebt 7 dagen de tijd om je betaling te voldoen.

BANCONTACT / MISTERCASH 
Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze.  Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en  VDK Spaarbank kunnen eenvoudig online betalen.