CGF HOME

(0 producten gevonden)
Van je huis maak je pas echt een thuis met prachtige woonaccessoires waarmee je jouw persoonlijkheid laat zien. Bij CGF HOME hebben we een selectie van prachtige lichtjessnoeren, kaarsenhouders en kussentjes samengesteld waaruit jij de home items kiest waar jij een warm gevoel van krijgt. Zo word je niet alleen gelukkig van de inhoud van je garderobe maar van je hele woning. Wel zo fijn!
Filters

Home items om happy van te worden

Wat zijn wij blij met deze nieuwe home collectie! Nu kunnen we niet alleen jou van een nieuwe look voorzien maar ook jouw interieur een boost geven met de mooiste home accessoires. Denk aan zachte kussentjes, chique kaarsenhouders, gezellige lichtjes en leuke posters en schilderijtjes voor een happy new home. Deze nieuwe home items zijn ook geweldig om cadeau te geven aan je jarige vriendin, moeder of oma. Wat wil je nog meer?!

No place like home

Jouw huis moet natuurlijk echt als een thuis aanvoelen. Dat bereik je door te decoreren met kussentjes, kaarsjes, lampjes en meer gezelligheid! Wij letten op een mix van girlie, modern en chic. Van grappige kussentjes in de vorm van pugs tot inspirerende quotes en tropische cactussen en ananassen, in onze home collectie vind je het allemaal. Deze home items toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Dus ben je even klaar met al die kleding of ben je op zoek naar een ideaal cadeau? Vind je nieuwe items bij Come Get Fashion HOME! Voor 22:30 besteld, morgen in jouw home ;)

Join the club!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!