5 ITEMS DIE JE KOOPT NA EEN RELATIEBREUK

Is het uit met je liefde? De kans is groot dat het best wat geld heeft gekost. Verhuizen, nieuw interieur kopen, een eigen Netflix-abonnement en allerlei andere zaken waar je nu pas van opmerkt dat het geld kost. Uiteraard is dit geen reden om terug naar je ex te gaan.

Een ander onderwerp waar niemand het over heeft: alle nieuwe kleren die je na een relatiebreuk nodig hebt. Jij verdient een nieuwe look! De nieuwe jij is anders dan toen je nog bij jouw ex was. Hieronder vijf items die je sowieso nodig hebt en waar jouw ex-partner altijd afkeurend op reageerde.

Deze jurk past niet bij mij en toch draag ik hem

Altijd al een knalgele jurk met glitters gewild? Dit is het ideale moment om deze aanschaf te doen. Verwen jezelf met het jurkje dat jij altijd al gewild hebt. Ga voor leer, goud of iets anders dat opvalt. Jij bent vrij. Past dit niet bij jouw 'normale' look? Dit is hét moment om buiten de gebaande paden te lopen. Experimenteer met kleding zoals je dat nooit eerder gedaan hebt. Tijdens het eerstvolgende etentje of feest mag je gezien worden.

Outfits na een relatiebreuk

Deze hak is twee keer zo hoog dan normaal

Hakken mogen best iets hoger dan normaal. Dit accentueert jouw prachtige benen en stelt goedkeurende blikken op scherp. Draag je normaal geen hakken? Dan zal dit best even wennen zijn. Begin met een paar centimeter en ga ietsje verder als het bevalt.

Hakken na een relatiebreuk

Ik heb een dure BH nodig

Wat is er nu mooier dan een prachtige BH? De beste manier om je sexy te voelen is door een nieuwe BH te kopen. Koop iets dat netjes op jouw decolleté aansluit. Bij BH's is het naast dat ze sexy zijn ook belangrijk dat het goed past.

Ik voel me 5 jaar jonger

Shop je ineens tussen de tieners en ben je al jong in de dertig? Na een verbroken relatie voelt het alsof je een paar jaar terug in de tijd gaat. De truttige tijden zijn voorbij. Jij wilt opvallen en aandacht krijgen van die aantrekkelijke collega. Ook besteed je veel meer aandacht aan de laatste trends. Het mag weer! Terwijl je daarvoor juist dacht: voor wie doe ik het eigenlijk?

Een pyjama om de hele dag in te zitten

Hoe lekker is het om de hele dag in je pyjama te zitten? Nu je alleen bent mag het. Wie weet is dit over een paar maanden anders! Een belangrijk moment dus om een comfortabele pyjama te kopen. Kies voor de zachtste, lelijkste en meeste comfortabele pyjama die er is. Daar ga je geen spijt van krijgen.

Shop now!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!