BIKER BOOTS

De biker boots zijn ook dit seizoen weer helemaal HOT! Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straat beeld en er komen steeds meer varianten van de biker boots. Lees in deze blog meer over de modellen en hoe te combineren!

Biker boots kopen

                                                                                                  De leukste biker boots shop je hier!

Shop now!

Biker boots

Biker boots is inmiddels een groot begrip geworden in de fashion branche. Want wie kan er nog zonder? Waarschijnlijk bijna niemand meer. Dit komt vooral omdat de biker boots erg makkelijk te combineren zijn. Ze staan leuk onder een jurkje, maar ook bij een jeans of rokje. Kortom overal dus wel bij! Er zijn dan ook heel veel verschillende modellen van de biker boots. In deze blog lees je onder andere hoe je de biker boots kunt combineren en welke modellen er zijn.

Modellen van de biker boots

Standaard biker boots

De biker boots zijn vaak te herkennen aan de grove zool en zijn vaak afgewerkt met gespen, ritsen of met veters. Er zijn dan ook veel verschillende modellen van de biker boots. Zo zijn er grove boots, cut out boots, boots met een puntige neus, biker boots met hak en dan heb je natuurlijk nog de lage en hoge modellen. 

CUT OUT BOOTS

De cut out boots zijn helemaal HOT! Deze boots zijn namelijk niet helemaal dicht, maar er is een klein stukje open: de 'cut out'. Deze boots zie je vooral veel in het voorjaar en in de zomer, maar zijn met een panty ook prima te dragen in de herfst en de winter. De cut out biker boots staan ook super fashionable bij een jeans! Van de cut out boots heb je ook veel varianten. De gespen hebben verschillende kleuren, bijvoorbeeld zilver, goud, maar ook zie je veel zwarte gespen. Dan zijn er ook nog veel verschillende materialen die gebruikt worden, je hebt matte boots, maar ook zie je dit najaar veel shiny boots

Cut out biker boots

GROVE BOOTS

De grove boots zijn te herkennen aan de wat dikkere grove zool met inhammen. Er zitten veel (grote) gespen en ritsen op de boots en soms ook nog wel eens studs of diamanten. Deze boots zijn fijn om te dragen in de winter, omdat ze vaak wat hoger en gesloten zijn. Je outfit krijgt een stoere uitstraling met deze boots! 

Grove biker boots

BOOTS MET PUNTIGE NEUS

Als de grove boots niet helemaal jouw ding zijn dan zijn de boots met puntige neus een betere keus voor jou! Deze boots hebben een subtielere uitstraling doordat ze met een gladde zool zijn afgewerkt, de puntige neus geeft de boot een classy uitstraling en doen je voeten smaller lijken. 

Biker boots met puntige neus

BOOTS MET HAK

Een andere variatie van de biker boots is de biker boot met hak. Deze boots lijken veel op de gewone biker boots, maar dan hebben ze een hak. Dit kan een hoge maar ook een lage hak zijn. De boots met hak geven je outfit een extra touch! 

Biker boots met hak

Combinatie's 

Zoals al eerder genoemd zijn de biker boots met bijna elke outfit te combineren. Hieronder een aantal style advices!

ROCK CHICK

Combineer een grove biker boot met een ripped jeans en een top met print, draag daarbij een leren jasje and you ROCK!

Outfit biker boots stoer

GIRLY 

Draag de puntige bikerboots met een flowy dress en je geeft je girly look toch een stoere touch! 

Jurkje met biker boots outfit

EDGY

Een cut out biker boot staat erg leuk bij een denim skirt gecombineerd met een mooie blouse, of zachte sweater. Ook oversized sweaterdresses staan erg leuk bij de cut out biker boots Geef je outfit een extra boost en kies voor de shiny biker boots! 

Biker boots outfit edgy

CLASSY

Draag een biker boot met hak met een mooie jurk en je kunt zo aanschuiven bij het kerstdiner! Op kantoor doen de bikerboots met hak het ook altijd goed! 

Classy outfit met biker boots

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!