BLAZERS

                                                                                                                                                 MOOIE BLAZERS SHOP JE HIER! 

Shop now!

Het voorjaar staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer warme en zonnige dagen aankomen, YAY! De winterjassen kunnen weer worden opgeborgen in de kast en de blazers kunnen weer tevoorschijn komen. In deze blog lees je meer over de soorten blazers, en er zullen styling tips gegeven worden!

Soorten blazers

Er zijn verschillende soorten blazers, je hebt lange maar ook korte modellen. Dan zijn er nog de verschillende knopen, en dan vooral de hoeveelheid. Je hebt double breasted blazers, met 2 knopen maar ook zonder knopen.

Lange blazers

Lange blazers vallen vaak tot (net) over de heupen en kleed hierdoor mooi af. Met een lange blazer geef je je outfit vaak een zakelijke uitstraling. Door een oversized model te dragen maak je het weer wat nonchalanter. Deze lange blazers zijn erg leuk in combinatie met een mooie jeans, dit kan een skinny maar ook een mom jeans zijn. Combineer dit met een blouse voor een zakelijke uitstraling, of met een t-shirt of trui voor een casual uitstraling. Je kunt je outfit afmaken door nog wat mooie kettingen toe te voegen. Een blazer is overigens ook perfect om te dragen als jas! Zijn de mouwen wat te lang? Vouw ze 1 of 2 keer om voor een speels effect!

Hieronder wat outfit’s voor inspiratie!

Lange blazers

Lange blazers

Korte blazers

Een korte blazer kennen we allemaal wel. Deze worden veel in het bedrijfsleven gebruikt, maar zijn ook super leuk in combinatie met bijvoorbeeld een bodycon jurkje, of bij een rokje met een leuke top. Een korte blazer komt vaak boven je heupen. De korte blazer verdwijnt langzaam uit het straatbeeld omdat er tegenwoordig vaker gekozen wordt voor een lange blazer.

Blazer dress

Wat we wel veel terug zien is een vrij nieuw concept namelijk, de blazer dress. Dit jurkje heeft dezelfde reverskraag als een blazer, maar is langer met vaak een extra knoopje. Hierdoor blijft het goed op zijn plek zitten en is het geschikt om te dragen als jurkje. Deze jurken hebben een hele stijlvolle uitstraling, je hebt ze dan ook in verschillende kleuren. De jurk kan gedragen worden met hoge laarzen, maar ook met mooie hakken of laarsjes. Vaak wordt er een riem in de taille gedragen om de taille te accentueren of te creëren.

Blazer dress

 Het fijne aan blazers is, is dat ze elk seizoen weer in de collectie zitten. Elk seizoen worden ze uitgebracht in de trendkleuren of trend prints. De combinatie mogelijkheden zijn oneindig dus het is zeker een goede toevoeging voor je garderobe!

 Shop hier de trendy blazers van dit seizoen!

Shop now!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!