Driekwart mouwen shirts

Driekwart mouwen shirts voor dames. Misschien heb je ze al in je kast liggen of misschien nog niet. Deze soort shirts zijn te herkennen aan hun driekwart mouw. Ze komen voor in allemaal verschillende kleuren en printjes. Ben jij nou benieuwd hoe je zo’n driekwart mouw shirt leuk kan stijlen en wat de nieuwste trends zijn op dit gebied? Lees dan snel verder dan geef ik je antwoord op die vragen en nog veel meer. Onderaan in dit blog kun je 5 tips vinden over hoe je een driekwart mouw shirt leuk kan dragen.

T-shirt driekwart mouw voor dames

T-shirt driekwart mouw voor dames. Deze shirts kunnen gedragen worden als een normaal T-shirt. Je kan ze verkrijgen in verschillende kleuren en modellen. Het is leuk om te stijlen met een blauwe mom jeans en dan een basic gekleurd shirtje zoals zwart, wit of grijs erboven. Je kan zo’n shirtje ook dragen met een lange mouwen col boven een jeans. Als je de driekwart mouw neemt met een print geeft dit gelijk een leuke look. Voor een koudere dag is het wel zo fijn om net als dat je zou doen bij een gewoon shirt, een vest aan te doen of mee te nemen zodat je het niet koud krijgt. Met dit weer weet je het maar nooit.

Driekwart mouw shirts

Bron Pinterest

Blouse driekwart mouw

Blouse driekwart mouw voor dames. Een blouse staat op zichzelf natuurlijk altijd al leuk. Maar als je bijvoorbeeld een witte blouse neemt met een gekleurde pantalon zou dit een hele leuke outfit maken. Bloesjes zijn superhandig als het wat warmer weer is. Tegenwoordig is het in de mode om een spencer te dragen met daaronder een leuke blouse. Deze outfit is dan weer wel geschikt voor de koudere dagen. Een blouse staat natuurlijk snel netjes. Daarom is het leuk om soms een wat stoerdere look te maken. Neem de blouse en combineer deze met een leuke jeans met scheuren en zwarte boots of stoere cowboylaarzen.

Driekwart mouw blouse

Bron: Pinterest

Dames shier driekwart mouw

Dames shier driekwart mouw. Een shier shirt is een shirt wat doorschijnend is. Je kan ze tegenwoordig verkrijgen met verschillende printjes en in allemaal verschillende kleuren. Deze shirtjes zijn heel erg leuk om te dragen naar een feestje. Je zou het dan kunnen combineren met een leuk rokje. Je kan onder een shier driekwart mouw het beste een mooie bralette dragen omdat je deze door de doorschijnendheid ook zult zien. Als je dit item niet hebt is het wel zo verstandig om een bh aan te doen in de kleur van het shier shirtje, zo valt de bh wat minder op. Let wel een beetje op dat je een bh aandoet die goed blijft zitten, en dat je de locatie waar je heengaat geschikt is om zo’n doorschijnend item aan te doen. Niet iedereen zal blij zijn met jou kledingkeuze. Ook is dit item natuurlijk helemaal leuk om nieuwe insta foto’s in te maken met vriendinnen of alleen.

Driekwart mouw shier voor dames

Bron: Pinterest

5 tips! Hoe draag je driekwart mouw shirts?

  1. Draag een driekwart mouw shirt met een printje voor een leuke speelse look.
  2. Draag een shier driekwart mouw met een bralette of een bh in de kleur van het shirt.
  3. Draag de blouse op dagen dat het warm genoeg is of doe er een spencer over aan.
  4. Draag het shirt met in de variant een colletje om een andere look te creëren.
  5. Draag het shirt blanco met een gekleurde broek of een leuk rokje.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!