FASHION TRENDS VOORJAAR 2022

Is het al bijna zomer? Na het zien van de nieuwe trends op de catwalk begint het weer helemaal te kriebelen. Het is hoogtijd om de balans op te maken, wat zijn dé trends voor het voorjaar van 2022. Een klein tipje van de sluier: het is groots en erg uitbundig. Dit wordt jouw zomer/voorjaar! Lees snel verder want hieronder vertel ik je alle trends!

Fashion trends 2022

Bron: Pinterest

Grote broeken

Dit is een trend die we al veel zagen het afgelopen jaar, yay voor ons dat deze nog even blijft. Hoe groter de broek, hoe beter. Na jaren van de dominante skinny jeans is het tijd voor de grotere broeken. Ik kan je vertellen dat de pijpen alleen maar wijder gaan worden voor aankomend seizoen. Bij ComeGetFashion hebben we ook een hele mooie collectie aan wijde broeken! Check hem snel! Deze broeken zitten dus echt helemaal top! Dus gooi die skinny jeans maar ver achter in je kast want die zien we voorlopig even niet meer terug!

Fashion trends 2022

Bron: Pinterest

Kleuren voor 2022

De modekleuren van komend seizoen spatten van je scherm. Dit seizoen draait om opvallen en het dragen van velle kleuren is hier zeker een onderdeel van. Denk aan de volgende opvallende kleuren die we hebben gezien op de catwalk: Heldergeel, spicy groen, vuur oranje of fuchsia roze. Gelukkig zijn er ook een paar zachtere kleuren die hip zijn komend seizoen zoals diepgrijs, olijfgroen en subtiel beige

Fashion trends 2022

Bron: Pinterest

Low waist broeken en rokken

Zeg maar vaarwel tegen de hoge taille, we verwelkomen dit seizoen low-rise. Dit seizoen is er grote trend in het laten zien van je blote buik/middenrif. Dus alles op de heupen, en de rokjes worden ook steeds korter en korter. Dit is helemaal een trend voor de zomer.

Fashion trends 2022

Bron: Pinterest

Doorzichtig

Deze trend is een beetje vaag, maar op de catwalk zagen we enorm veel doorzichtige stoffen voorbijkomen. Chanel liet het ons al zien in haar shows, jurken, tops, rokken en broeken van doorschijnend zijdeachtig en mesh materiaal. Het klinkt misschien een beetje gek, maar begin eens te experimenteren met onze mesh tops. Misschien zijn ze wel veel leuker dan je denkt!

Fashion trends 2022

Bron: Pinterest

De spijkerbroek

Hier zijn natuurlijk enorm veel varianten van. Dit seizoen gaan we veel spijkerbroeken zien met uitlopende pijpen, broeken met een bandplooi en jeans met hoge omslag. Ook hierbij geld weer hoe groter de broeken, hoe beter. Ook de tailles worden allemaal heel laag. We gaan veel donkere tinten denim tegemoet. Are you ready?

Fashion trends 2022

Bron: Pinterest

Trends

Oké, hierboven hebben we de trends bekeken die worden voorspeld voor komend lente/zomer seizoen. Wat je op de catwalk ziet is natuurlijk overdreven en extra. Dit betekent dus dat je het heus niet allemaal hoeft aan te schaffen. Het gaat om de details. Kies bijvoorbeeld net iets vaker voor een opvallende kleur of probeer eens iets nieuws aan te schaffen. Maar doe vooral waar jij zin in hebt en waar jij je fijn in voelt! Vul jou winkelmandje bij ons met de nieuwe items die jij gaaf vind! 

LOVE,

TEAM COMEGETFASHION