Festival heuptasje

-

Dit Festival heuptasje moet je hebben!

Het begon allemaal met de fanny pack, ook wel de bum bag genoemd, het festival heuptasje was in de jaren 90 erg populair omdat het tasje zeer praktisch was. Daarna was het festival heuptasje weg en kwam het weer terug door grote merken Gucci en Prada. Alleen hebben de festival heuptasjes een upgrade gekregen en zijn ze nu moderner en hipper en bovendien verkrijgbaar in alle vormen, printjes en materialen.

heuptasje

Festival heuptasjes zijn comfortabel

Als je naar een festival gaat dan is zo’n festival heuptasje wel handiger dan een gewone tas. Je kent het vast wel, spullen in je handen houden, een tas die de hele tijd van je schouder schiet of die je een lange tijd moet dragen. Dit kan allemaal irritaties opleveren. Met zo’n festival heuptasje kun je dus veel irritaties voorkomen. Het is bovendien veel relaxter en hipper om een festival heuptasje te hebben. Je bent dan niet zo druk bezig met je spullen, maar meer met het festival en de mensen om je heen. Geen gedoe meer om iets uit je tasje te halen of iemand vragen die je drankje wil vast houden.

Verschillende varianten van de Festival Heuptasjes

Je hebt natuurlijk veel verschillende festival heuptasjes. Bepaalde vind je misschien niet zo mooi, maar je weet niet welke heuptasjes er nog meer zijn! Er zit namelijk altijd wel een variant tussen die bij jou past. Moderne heuptasjes zijn namelijk juist gemaakt om in deze tijd te dragen. De stofjes en structuren passen precies bij je huidige smaak kleding, tassen en schoenen. Maar ook tasjes die je aan vroeger doen denken, met kleuren of printjes uit die tijd. 

Er zijn 3 type heuptasjes:

-       Ibiza heuptasje

-       90’s heuptasje

-       Modern heuptasje

Het Ibiza tasje kenmerkt zich door veelal zachte en natuurlijke tinten als beige, camel en andere bruinkleuren. Dit heuptasje heeft decoratieve elementen als turquoise stenen, stenen, leren bandjes, franjes en dieren printjes. Het heuptasje heeft een wat bohémien look.


Ben je nou echt helemaal van de jaren negentig, dan zal je waarschijnlijk het heuptasje met een metallic uitvoering leuker vinden dan bijvoorbeeld de zilverkleurige metaaltint en een ‘regenboog kleurig’ glanseffect. De zilver- en regenboogkleuren glanzen namelijk helemaal op in het zonlicht.

De moderne heuptasjes zijn eigenlijk de kleinere handtasjes die je nu ook om je heup kan dragen. Er is dan ook veel keuze in zwarte heuptasjes met een leren of suède uitvoering met gouden/zilveren details.

Voel je veilger met een Festival heuptasje

Omdat het festival heuptasje zich aan de zij- en voorkant van je lichaam bevindt, kun je altijd je tasje zien en wordt het voor zakkenrollers een stuk moeilijker om je spullen mee te nemen. Dus nu kun je veilig spulletjes in je festival heuptasje opbergen op een stijlvolle manier, zoals je portemonnee, telefoon, lipstick en andere items die je zeker niet mag verliezen.

Hoe kun je een zwart heuptasje leuk combineren?

Het is best logisch dat je je tasje op je heup draagt, het heet toch niet voor niks een 'heup' tasje? Maar wil je je zwarte heuptasje toch meer stylish dragen, dan kun je het zwarte heuptasje nog een stuk hoger bij je taille dragen of kruislinks over je borst. Super leuk over een jasje, blazer, broekpak, rokje, strake jurk of een zwierige maxidress. Klik op de onderstaande foto om direct naar de bum bag te gaan. Yes!

zwarte heuptasje

Lees ook over de neon trend 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!