Festival outfit! Heb jij je festival outfit al klaarliggen?

Festival outfit! Heb jij je festival outfit al klaarliggen?  

De eerste zonnestralen zijn weer doorgebroken en daarmee komt het festival seizoen weer om de hoek kijken, yes! Festivalsquad samengesteld? Tickets gekocht? Check! Nu nog dé festival outfit bij elkaar shoppen. Welke trend mag je niet missen dit jaar en hoe zorg je voor dé festival garderobe om jouw seizoen helemaal af te maken?

3 x Festival looks 2019

Dit modeseizoen geeft weer meer dan genoeg festival outfit inspiratie. De nieuwe collecties stromen binnen en dus is het tijd om in kaart te brengen: wat mag dit seizoen echt niet ontbreken in jouw festival proof kast?

In 2018 waren ze booming, maar dit jaar kan je er echt niet meer omheen: de playsuit! Speels (what’s in a name), draagbaar (alleen die verrekte wc), onepiece én helemaal hot. Met wat vouw- en propwerk kan je er ook nog eens flink wat kwijt in je backpack. 

  • Metallic & glitter

Move over laidback boho festival look: het is tijd om optimaal te shinen in je festival outfit! Of je nou voor oldschool rode glim gaat of voor glitter in je body art, glanzen zul je!

Compleet blut omdat je de tickets hebt voorgeschoten en de rekeningen maar bleven komen? No stress! Je outfit van vorig jaar kan prima in de herhaling. De basis haal je uit je dagelijks garderobe (hallo flared pants, shorts & fijne t-shirts) en vul je aan met accessoires die helemaal 2019 schreeuwen. Scrunchie in je haar, laatste model zonnebril op je neus en niemand die nog kijkt naar je gerecyclede outfit. 

Outfit festival samenstellen

Hoe stel je nu je ideale festival outfit samen? Wees creatief, pik de trends eruit die jou aanspreken en voor jou (en je lichaam) werken. Klakkeloos een cropped top aantrekken is misschien niet handig als je normaal niet eens in bikini naar het strand durft. En neon kleding items helemaal hot? Misschien staan de pastelkleuren van vorig jaar je wel stukken mooier! Wees jezelf, maar ga vooral lekker los. Er is geen betere plek dan in de festivalscene om lekker je podium te pakken en volop te shinen in een te gekke outfit. 

Klaar voor het festival jaar 

Voorkom last minute inpakstress en zorg dat je je festival outfit alvast in huis haalt. Bonustip: zeker in Nederland heb je geen mooi weer garantie op festivals dus wees voorbereid. Op zoek naar een festival outfit bij koud weer? Denk aan laagjes! Een vestje is zo in je tas gestopt of nonchalant omgeknoopt als accessoire. Op zoek naar festival looks bestand tegen de regen? Laat je teddy jas maar thuis en ga voor een snelle kledingwissel met een van de talloze luchtige festival jurkjes die er te vinden zijn!  

Festival outfit klaar? Have fun dit jaar!

 

festival outfit

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!