Heb je al een account? Log hieronder in.

Lees nu: Dé festival trends 2022!

Een van de grootste festivals ter wereld

Recent vond het Coachella festival plaats, een van dé grootste festivals waar ook mode een hele belangrijke rol speelt, hier kan je dus heel goed inspo op doen om er achter te komen waar jij de rest van het seizoen in gaat flaneren! Wat we al voorbij zagen komen waren veel gehaakte items, denim, felle kleuren, funky patroontjes.

On trend: crochet

Wat ik al noemde, we gaan sowieso het zogeheten crochet heel veel zien, oftewel gehaakt. Je hele fit mag gehaakt zijn, two piece sets, kimono’s, bikini’s, broeken, hoe gek je het maar kan bedenken! Ook leuk om een slip-on dress te dragen. Want wie wil het nou super warm hebben als je vol op geniet van je favo festives! Op Coachella was al snel duidelijk te zien dat dit dé trend van 2022 wordt, and we love it!

Crochet

Binge watch alert (en hoe zien we dit terug in de trends)

Laten we even de trendkleuren bekijken, wat voornamelijk opvalt is dat er invloeden zijn van de bingewatch waardige serie Euphoria, voornamelijk roze en paars, de monochrome looks zijn terug! Of je dit nou draagt in een broekpak (tegenwoordig ook hélemaal het, is het mouwloze broekpak!) of een rok en top in beide dezelfde knal kleur. Die kan je dragen als een two piece set, alles kan zolang je maar van top tot teen in jouw favo kleurtje bent :)

Euphoria

Who runs the world?

Bij Coachella zagen we het de grootste fashion icons zoals Hailey Bieber het al doen, dus mogen jullie van ons aannemen dat dit een huge trend wordt: De transparante items, wat we zien doordat de laatste tijd feminisme weer volop bespreekbaar wordt gemaakt (who runs the world???, juist, GIRLS) is dat de outfits more and more cheeky worden, er mag veel meer skin worden getoond, en zo word ook transparant helemaal de nieuwe trend! We kenden natuurlijk al de transparante heuptasjes van de festivals, nou nu gaan we dus een toffe broek en jas dragen over bijvoorbeeld een felgekleurde bikini. To much? Dan houden we het lekker bij het heuptasje :)

Transparant

Do: denim on denim

Op Coachella zagen we het al veel voorbijkomen, de go to stof denim is dus ook een blijvertje. Deze babes lieten ons zien hoe leuk je een denim short kan dragen. Stijl hem bijvoorbeeld met een leuke hoed en gave cowboyboots. Tip van ons, do: denim on denim! Shop nu bij ons het perfecte festival spijker jasje met stoere studs en schouderdetails, en draag deze op op een cute spijkerrokje voor het contrast, hoe leuk is dat nou!

Denim

Festival accessoires

Niet te vergeten zijn natuurlijk accessoires, wat vooral opvalt zijn de zonnebrillen, ook in alle mogelijk denkbare kleuren en maten, met vlinders franjes hoe gek je het maakt is up to you. Daarnaast heb je ze vast ook al wel voorbij zien komen, de bandana’s! Hoe leuk is het om je festival look af te stylen met een te gek hoofddoekje, en handig voor je bad-hair day, want wie heeft er nou zin om een heel kapsel in elkaar te flansen als je overnacht op een festival ;)

Festival asseccoires

Hopelijk hebben we je weer weten te inspireren, and stay tuned, er komen nog veel meer nieuwe dingen aan!

Have a lovely day girls :)

Love,

Roos