GLITTERJURK

Glitterjurken glitters

                                                                                                                                                         Glitterjurken shop je hier: Shop now!

YAY! Party season has arrived! Dit betekend dat de glitterjurken weer tevoorschijn kunnen komen!  Wij zijn hier heel blij mee, want wie houd er nou niet van glitter? In deze blog zal je meer te weten komen over de soorten glitter jurken (want die zijn er nogal veel) en hoe je die het beste kunt combineren.

 

Soorten glitterjurken

Er zijn heel veel verschillende soorten glitterjurken. Zo heb je opvallende glitterjurken, pailletten jurken, subtiele glitter jurken. Dan heb je nog de verschillende kleuren glitter, namelijk gouden glitters, zilveren glitters, maar ook zwarte glitters. De laatst genoemde zien we veel terug in de pailletten jurken. Naast de soorten glitters heb je ook nog veel verschillende modellen, dit seizoen zien we veel one shoulder jurken maar er zijn ook veel low back, open back en wrap glitter jurken te vinden. Dan zijn er nog vele verschillende halslijnen, zoals een v-hals, ronde hals, een col en ga zo maar door.  Zoals je al wel leest zijn er eindeloos mogelijkheden dit party season. Wel fijn, want dan is er voor iedereen wel een glitterjurk die bij je past.

 

Opvallende glitterjurken

De opvallende glitterjurken zijn te herkennen aan all those sparkle. Deze jurken zijn al een statement op zich. Met deze jurken shine jij gegarandeerd aan de dinertafel, of bij je gala. Vaak zien we dat bij de opvallende glitterjurken gebruik wordt gemaakt van pailletten, zijn een schijfvormige versiering op de jurken. Doordat ze erop zijn bevestigd vallen ze meer op. Ook zijn er glitterjurken die opvallen doordat er dan een metallic garen is mee gewoven, vallen deze glitters meer op.

Glitterjurk

OPVALLENDE GLITTERJURKEN STYLE ADVICE

Doordat de opvallende glitterjurk al een eyecatcher is op zich is kunnen we begrijpen dat je niet helemaal weet hoe je de glitterjurk het beste kun combineren. Ons advies: hou het rustig wat betreft accessoires. Draag bij je pailletten jurk een mooi paar sandaletten of dichte hakken.

 Glitterjurk

Subtiele glitterjurken

Wil je wel wat glitter toevoegen aan je outfit maar hou je niet van over the top? Dan is een jurkje met subtiele glitters erin verwerkt perfect voor jou! De jurken zijn meestal effen zwart en daarin een licht glittertje verwerkt. De glitters zijn dan vaak zilver van kleur, of zelfs zwart. Zoals al eerder genoemd zijn er veel verschillende modellen van de glitterjurken. Als je gaat voor een subtiele glitterjurk dan kun je best gaan experimenteren met het model. Ga voor een wrap dress met v-hals, de v hals geeft een elegante uitstraling.

 Glitterjurk subtiel

SUBTIELE GLITTERJURKEN STYLE ADVICE

Als je de perfecte party dress gevonden hebt is het tijd om hem af te stylen. Dit kan gemakkelijk met een paar statement oorbellen als je toch iets opvallends wilt toevoegen. Ga voor dezelfde kleur accessoires als de kleur van de glitter in je jurk om het rustig te houden. Mag het wel iets speelser? Draag dan bijvoorbeeld grote statement oorbellen in het goud bij je glitterjurkje met subtiele zilveren glitters. Draag hierbij een mooi paar hakken, of juist stoere boots als je niet van hakken houd. Want wie zegt dat hakken verplicht zijn onder een party dress?

 Glitterjurk subtiel style advice

Algemeen style advice

We hebben de twee meest voorkomende soorten glitterjurken gehad, maar er zijn veel meer variaties van de glitterjurken. Als je jurkje een v hals heeft kan je je outfit een extra touch geven door er een mooie ketting, of kettingen bij te dragen. Je kunt kiezen voor een grote statement ketting, maar ook voor 1 of meerdere fijne kettingen. Heeft jou perfect party dress een col? Je hoeft er dan niet perse kettingen bij te dragen, maar het kan wel je outfit iets extra’s geven. Vooral bij de subtiele glitterjurken kan een ketting erg mooi staan. Als je gaat voor een glitter jurkje met lage rug of zelfs een open rug, hoef je er eigenlijk niet veel meer aan doen. Wat dan erg mooi kan zijn is dat je je haar opsteekt, zodat de rug geaccentueerd word. Of je gooit de krultang er even doorheen en draagt je haar aan 1 kant.

 Accessoires

We hopen dat je nu precies weet welke glitterjurk jij graag wil rocken tijdens de feestdagen en hoe je deze kunt combineren. We hebben in ieder geval ons best gedaan om weer een leuke party collectie samen te stellen.

Shop now!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!