Hoge Taille Shorts

Hoge taille shorts zijn een must in de zomer! Omdat het zo warm is willen we ons lekker luchtig en comfortabel kleden, daarom zijn de hoge taille shorts de perfecte oplossing hiervoor. De shorts komen in veel verschillende kleuren, printjes en modellen. Genoeg keuze voor elke dame! Ga jij ook shorts inslaan deze zomer, maar weet je nog niet wat voor? Lees deze blog en doe wat inspiratie op!

In de zomer dragen we lekker korte broekjes, rokken, jurken en eigenlijk alles wat luchtig zit en waar we makkelijk in kunnen bewegen, zodat we het niet te warm hebben. Hier horen ook hoge taille shorts bij! Deze shorts hebben, zoals de naam al zegt een hoge taille. De keuze uit shorts met hoge taille zijn enorm. Zo heb je verschillende kleuren, stoffen en ook nog printjes. Voor iedereen wat dus! Door de hoge taille van de shorts kan je de short leuk stylen met cropped tops of tanktops. In deze blog ga ik meer vertellen over hoge taille shorts en wie weet doe je wat inspiratie op voor nieuwe style combinaties of heb je misschien wat ideeën over wat voor soorten hoge taille shorts je gaat inslaan voor deze zomer!

Hoge Taille Shorts

Bron: Pinterest

 

Short hoge Taille

Als ik denk aan de zomer en de warme dagen, waarop het minimaal 25 graden is herinner ik mezelf er altijd aan om luchtig te kleden, zodat ik het niet te snel warm krijg en mijn huid gaat plakken! Daarom is een short met hoge taille met een dunne stof en elastiek band de perfect oplossing hiervoor! De stof is lekker dun, waardoor die niet aan je huid blijft plakken en lekker wijd zit. De short kan je makkelijk stylen met een cropped top met spaghetti bandjes of zelfs met je bikini topje voor als je bijvoorbeeld naar het zwembad of naar het strand gaat.

Hoge Taille Shorts

Bron: Pinterest

 

Taille shorts

We weten inmiddels dat taille shorts een echte zomerkleding stuk is. Je kan eindeloos combineren. Letterlijk. De shorts komen in bijna alle kleuren en er zijn ook veel met verschillende printjes, waardoor je je outfit wat kan opfleuren, bijvoorbeeld een zwarte taille shorts met witte stippen erop en een witte tanktop, of je doet het omgekeerd, waarbij je bijvoorbeeld een zwarte taille short styled met een tanktop met strepen erop. Je hebt ook taille shorts met knopen, dat zijn jeans shorts. Daar vertel ik in het volgende kopje meer over. Maar dat zijn niet de enige! Je hebt ook genoeg taille shorts, waarbij er al een riempje om de middel zit die je voor kan vast maken in een strik, of een rits met knoop of alleen een knoop. Je kan zelf kiezen welke jij het prettigst vindt zitten!

Hoge Taille Shorts

Bron: Pinterest

 

Jeans short hoge taille

Jeans shorts hebben een wat dikkere stof dan de shorts, waarvan de stof dun en luchtig is, maar dat maakt niet uit want ook deze shorts kan je op een unieke manier stylen en ze hebben ook een stoere look, omdat het jeans shorts zijn. De jeans shorts met hoge taille kan je ook leuk stylen door een tanktop erboven aan te doen en een lange kimono vest met een mooi print, of de short stylen met een bandeau top. Supersexy en fashionable en het belangrijkst: lekker luchtig en makkelijk! Ook worden de jeans shorts met hoge taille wel is gestyled, door er een oversized shirt over aan te doen met een paar stoere sneakers. Zo lijkt het alsof die persoon alleen een oversized shirt aanheeft. Wat je ook kan doen is een riem dragen, want het is eigenlijk een skinny jeans, maar dan kort. Door middel van die riem kan je je outfit ook weer opleuken. Je kan voor een zwarte of witte riem gaan, maar je kan ook voor een ketting riem gaan. Die is wat speelser en fashionable!

Hoge Taille Shorts

Bron: Pinterest

 

Krijg je na het lezen van deze blog al zin in de zomer en elke dag warm weer?! Maar moet je nog wat shorts inslaan? Neem dan een kijkje op onze website, waar wij ook een aanbod hebben van shorts!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!