Huispakken dames

Het is tijd voor huispakken! De dagen worden kouder en we zitten steeds meer binnen. Comfortabel deze dagen doorbrengen? Kies dan voor een lekker huispak. In deze blog lees je meer over de verschillende soorten huispakken en hoe ze bekend zijn geworden.

De dagen worden langer en de nachten kouder, iedereen wil er zo warm en comfortabel mogelijk bijzitten in deze tijd van het jaar. Een lekkere en fijne outfit is daarom erg belangrijk, want wie houdt er niet van een lekker huispak? Een leuke combi set van een hoodie en joggingbroek of een super fluffy huispak, heerlijk! Ik ga jullie in deze blog meer vertellen over verschillende soorten huispakken en waar dit comfy idee vandaan komt.

Huispakken dames

Hippe huispakken

Het wordt weer steeds kouder en mensen willen lekker comfortabel en warm binnen zitten. In deze tijd van het jaar, maar ook door corona, zit je bijna alleen maar thuis dus is een lekkere outfit echt nodig. Een hip huispak is een hele goed optie om jou de hele dag lekker comfy te laten voelen. Het is een erg populair kledingitem en inmiddels wil iedereen wel een hip huispak bemachtigen. Stel je voor: je zit thuis en je bent druk je theorie examen oefenen voor de week erop, dan is een huispak toch echt een must?! Maar waar komt deze trend vandaan?  Het huispak is voor het eerst echt populair geworden in 2014 toen Roy Donders zijn huispak op de markt bracht. Dat was een set van een vest en een joggingbroek en dat huispak was ontzettend zacht. Vanaf dat moment werden de huispakken een echte hit en zag je ze overal door het grote aanbod in huispakken. Sindsdien is het huispak eigenlijk niet meer verdwenen uit de markt. En dat snap ik ook wel, iedereen houdt toch ook wel van zo’n hippe en comfortabele outfit als je lekker thuis zit.

Fleece huispak

Een huispak kan gezien worden als één geheel maar er zijn ook erg veel verschillende combi sets huispakken. Bijvoorbeeld een lekker fleece huispak van een hoodie, sweater en dan precies dezelfde kleur joggingsbroek erbij. De leukste kleuren huispakken zijn hiervan beschikbaar. Zo’n fleece huispak is in heel veel kleuren en soorten beschikbaar. Je kan zelfs zo´n set dragen buiten de deur. Zeker als je een mooie kleur bruin of beige hebt, er mooie sieraden en een paar gave sneakers of laarsjes erbij doet. Zo kun je lekker comfortabel en toch stijlvol de deur uit, wie wil dat nou niet? Daarom is zo’n lekkere combi set vooral in deze gekke tijden een echte musthave!

Huispakken dames

Bron: Pinterest

Onesie huispak

Zoals ik net al noemde heb je de huispakken ook als één geheel. Zoals misschien meer mensen hem kennen: een onesie. Deze variant was dus ongeveer in 2014 voor het eerst op de markt te zien. Je hebt van dit soort huispakken megaveel varianten, printjes en kleuren verkrijgbaar. Dit huispak wordt vooral gedragen rond de wintertijd omdat hij zo lekker wam is. Ook dit pak is helemaal top om je warm te houden tijdens het slapen in de koude winternachten. Hij is voor kinderen super populair maar voor volwassenen is het ook zeker niet raar om zo’n lekker huispak in huis te hebben. Ook heb je van dit huispak ook grappige varianten zoals bijvoorbeeld dieren. Een aap, beer of uil, noem het maar op. Misschien kun je dat laatstgenoemde huispak toch beter alleen thuis dragen!

Warm huispak

Bij ComeGetFashion kunnen de warme huispakken ook zeker niet ontbreken. Wij hebben verschillende soorten huispakken voor jou. Wil je trouwens nog weten waar je de eerdergenoemde auto theorie-examens kunt leren? De joggingbroek en hoodie set is niet te missen in jouw garderobe en wij hebben daarom van die variant 3 kleuren: wit, grijs en zwart. Deze warme huispakken zijn heerlijk als je een dagje thuis moet werken en toch een beetje comfortabel wilt zijn. Ook hebben we een huispak die mega zacht is, hij is gemaakt van polyamide. Deze variant heeft een soort flared broek en een bijpassende sweater daarbij. Hij is verkrijgbaar in beige of zwart en het is een echte musthave, heerlijk.

Huispakken dames

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!