Lange vesten dames

Lekker warme lange vesten. We hebben allemaal wel een in de kast hangen. door de verschillende stoffen van de vesten, heb je voor elke seizoen van het jaar wel eentje die je aan kan doen. Maar wat voor soorten lange vesten zijn er allemaal? Lees deze blog en kom erachter!

Vesten, je kunt er super veel mee en ze zijn ook nog is handig! Ook heb je keuze uit verschillende vesten, zoals een met knopen of een met een rits. Elk model staat weer anders en kan je op andere manieren stylen, waardoor je superleuk kan variëren en wat het stylen van je outfit nog leuker maakt. In deze blog schrijf ik over het model de lange vest. Dit model van de vest zegt het al: hij is lang, waardoor je boven benen ook lekker warm zijn bedekt. Ideaal! Lees in dit blog meer over lange vesten en verschillende soorten lange vesten.

Lange Vesten Dames

Bron: Pinterest

 

Lang vest

De naam zegt het al, het is een lange vest die lekker warm is, waardoor een deel van je benen ook bedekt is en dus lekker warm blijft. Je hebt verschillende modellen van de lange vesten, zoals ik al zei bijvoorbeeld met knopen, een rits maar je hebt ook eentje die helemaal geen rits of knopen heeft en je dus gewoon open en los draagt. De lange vest kan je stylen met veel kleding en komt daarom handig van pas, omdat je buiten dat je het kan stylen met verschillende kleding je ook nog verschillende lengtes van de lange vest hebt. Je kan bijvoorbeeld in de winter een lange vest aandoen die tot over je knieën komt en in de lente een lange vest die boven je knie valt, zodat het niet te warm wordt en je ook als ‘jas’ kan gebruiken! Ook heb je verschillende stoffen van de lange vest, waardoor je voor elk seizoen wel eentje hebt die je dan kan aantrekken, want in de zomer hoeven we natuurlijk geen gebreide lange vest aan.

Lange Vesten Dames

Bron: Pinterest

 

Zwarte lange vest

De zwarte lange vest kan je door de kleur leuk stylen met wat lichtere kleuren, bijvoorbeeld een blauwe spijkerbroek, een witte t-shirt en daar overheen de zwarte lange vest. Black on black kan natuurlijk ook! De zwarte lange vest en alle andere lange vesten kan je zowel stylen met hakken als sneakers, dus je kan voor lekker casual gaan of wat chiquer, dat hangt natuurlijk af van wat voor gelegenheid je hebt. Je hebt ook lange vesten met capuchon die heerlijk zijn voor in de winter.

Lange Vesten Dames

Bron: Pinterest

Lange vest met knopen

Een lange vest met knopen is cute en lekker casual. Door de knopen voegt het net wat extra’s toe aan de basic lange vest. Je kan de lange vest dicht knopen, waardoor het een beetje op een jurk lijkt door de lengte, maar je kan de lange vest ook gerust los dragen, om de look wat speelser te maken. De lange vest met knopen kan je dragen boven een spijkerbroek of een flared pants met wat sneaker of laarsjes. Je kan lekker spelen met de vest, omdat je het overal bij kan stylen.

Lange Vesten Dames

Bron: Pinterest

 

Lange vest met rits

De lange vest met rits is zeer populair. Deze vest zit net als de andere ook heerlijk, omdat die natuurlijk ook lang is en komt ook in een variant met zakken en een capuchon. Deze vest is ideaal voor als het lekker weer is buiten, maar het net te warm is voor een leren jas. Je kan lekker de vest aandoen en zo de rits sluiten. Door de stof heb je het dat minder gauw warm en de lange vest zit ook nog is lekker comfortabel en losjes. Als je het wel warmer krijgt kan je de vest gewoon lekker losdoen. Super handig!

Lange Vesten Dames

Bron: Pinterest

 

Gebreid lang vest

De gebreide lange vest is door de stof lekker warm en cozy en daarom perfect voor de koude dagen! Je kan de lange vest makkelijk stylen met een joggingsbroek en een sweater of gewoon boven een zwarte broek. Omdat gebreide lange vesten dus gebreid zijn, oog de vest ook superleuk, door de verschillende patronen die in het vest zitten. Zo zie je het prachtige brei werk!

Lange Vesten Dames

Bron: Pinterest

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!