Mini rokken

Mini rokken voor dames je kent ze vast wel. Maar wat zijn de trends van di seizoen en hoe stijl je zo’n rok nou leuk? Lees snel verder om antwoord te krijgen op die vragen en nog veel meer. Mini rokken zijn te herkennen omdat ze korter zijn dan gewone rokken, vandaar ook de naam mini rok. Mini rokken zijn onwijs handig om te hebben omdat je ze met van alles kunt dragen. De mini rokken bestaan er in heel veel verschillende soorten en kleuren. Denk aan rood, roze of wit. Ook bestaan ze er in verschillende materialen zoals bijvoorbeeld nep leer.

De mini rok

De mini rok voor dames. Te herkennen aan zijn formaat. Mini rokken zijn weer helemaal trendy. De meeste rokken die je tegenwoordig kunt verkrijgen zijn ook mini rokken. Onder een mini rok kan het handig zijn om een kort fietsbroekje te dragen. Die kun je tegenwoordig bijna overal verkrijgen. Door dat fietsbroekje kun je ook rustig een trap oplopen of op de fiets zitten met je mini rokje. Mini rokken zijn geschikt voor allemaal soorten lichamen. Dus heb jij een grotere of kleinere maat dan kun je dit kledingstuk ook gewoon dragen. Onder een mini rok kun je als het koud is het beste wel een panty aandoen. Deze bestaan er ook nog eens in allemaal leuke printjes en kleuren.

Leren minirok

Leren minirok voor dames. De meeste minirokken die leer worden genoemd zijn gelukkig van nep leer gemaakt. Maar als je goed zoekt kun je ze ook nog vinden met echt leer. De leren minirok bestaat er ook nog in verschillende kleuren de meest voorkomende zijn:

  • Wit
  • Bruin
  • Zwart
  • Rood

Ook bestaan de leren minirok in verschillende varianten zoals een kokerrok en een wijdere rok.

Leren mini rokken voor dames

Bron: Pinterest

Mini rok met split

Midi rok met split voor dames. Mocht je er nou extra sexy uit willen zien bij jouw avondje uit dan is een mini rok met split helemaal jou ding. Onder je mini rok met split is het helemaal handig om een fietsbroekje of een boxer te dragen want zo’n rokje wil nog wel eens stiekem wat omhoog kruipen. Mini rokjes met splits bestaan er natuurlijk in allemaal soorten zoals de leren minirok en een gewone minirok met een printje. Je kan ze dus ook in verschillende kleuren verkrijgen zoals zwart, wit en grijs als de basics. Of je kan een gekker kleurtje kopen zoals roze rok of een rode rok. 

Mini rok met split

Bron: Pinterest

Zwarte mini rok

Zwarte mini rok voor dames. De zwarte minirok is helemaal handig. Zwart is zo’n neutrale kleur dat deze overal bij past. Ook is een zwarte mini rok natuurlijk harstikke zakelijk. Je kan prima naar je werk of school toe gaan in een zwarte minirok met bijvoorbeeld een witte blouse. Om de outfit helemaal zakelijk te maken kun je er dan ook nog een (oversized) blazer bij aan trekken. Een zwarte mini rok is natuurlijk ook helemaal leuk voor jouw favoriete feestje of naar die leuke club. Dan kun je er een rood topje bij dragen of een body. Blijft de hele avond/ nacht goed zitten en je voelt je er ook helemaal goed in.

Zwarte mini rok voor dames

Bron: Pinterest

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!