Mom jeans & Wide leg jeans

Mom jeans & wide leg jeans

De mom jeans en de wide leg jeans; allebei jeans die het ontzettend goed doen deze tijd! De mom jeans is al een lange tijd trendy en nog steeds is deze broek niet weg te denken uit het modebeeld. De wide leg jeans is wat nieuwer. Misschien heb je al weleens wat gehoord van de wide leg jeans want de grootste influencers en beroemdheden dragen deze jeans. De verschuiving van skinny jeans naar de wat meer baggy, loszittende jeans wordt steeds duidelijker. Thank god. Eindelijk geen getrek en gespring meer om die eigenlijk te kleine skinny aan te krijgen! Jeans raken natuurlijk nooit uit de mode maar in deze blog vertel ik je over de meest populaire varianten van nu.

 Wide leg jeans

 Mom jeans

 

Mom jeans voor dames

De mom jeans is al een langere tijd een hot topic. Eigenlijk kan je niet meer zonder. Een mom jeans in je garderobe is een echte must. De mom jeans heeft vaak een hoge taille wat zorgt voor een mooie accentuatie. Bij de billen zit de broek vaak iets strakker dan bij je benen maar dit zorgt dus wel voor een mooie bilpartij! En zo strak als een skinny zit de broek zeker niet.  De broek valt meestal tot aan de enkels en daar zit ie dan wat strakker. Dus ondanks dat de broek een ‘loose fit’ heeft zorgt de jeans wel voor een flatteus overkomen. Dit betekent ook dat de broek door iedereen gedragen kan worden! Dun, wat voller, curvy of helemaal niet zo curvy, iedereen kan deze broek rocken!

Mom jeans

Bron: karinastylediaries.com

Wide leg jeans trend

Dan komen we nu aan bij de wat nieuwe maar wel hele populaire trend: de wide leg jeans! Het klopt dat deze broek weleens eerder in het modebeeld heeft gestaan, maar je merkt dat deze keer de trend toch wat meer wordt overgenomen. En ook daadwerkelijk wordt gedragen. De wide leg jeans heeft net zoals de mom jeans vaak een hoge taille waardoor hij toch nog accentueert en zorgt voor mooie billen. Ook zeker niet onbelangrijk! Vanaf daar loopt de broek meteen wijd uit. Dit maakt de broek toch echt anders dan de welbekende flared broeken. Een wide leg jeans heeft een stoere uitstraling en past wel thuis bij de streetstyle fashion. Toch heb je met de broek genoeg stijlmogelijkheden!

 Wide leg jeans

Bron: litboutique.com

 

Wide leg jeans met gaten

Yesss, the baggy one! Voor iedereen die gewoon lekker wil chillen in haar spijkerbroek (en dan ook nog trendy wil zijn). Wil je de outfit nog stoerder maken door een oversized jasje of trui erover te doen maar vind je de jeans als baggy genoeg? Kies dan voor een strak topje er boven. Je kan de jeans zelfs glamorous maken zoals Gigi Hadid. Zij doet dit door een fancy en opvallende blazer boven de jeans te dragen. Zo kan zelfs deze baggy wide leg een glamorous look worden!

 Baggy wide leg jeans

 Bron pinterest                                                                                            Bron: Robert Kamau/GC Images                                                           Bron: Pinterest   

 

Wide leg jeans kort

De hierboven genoemde wide leg jeans komen allemaal tot aan de grond maar je hebt ook nog een variant van de jeans die stopt bij je enkel. Dit is in principe helemaal dezelfde broek als de gewone wide leg jeans maar dan een stukje korter! Met een paar sneakers eronder maakt zo’n look wat meer casual. Met de koude winterdagen kan je ook gaan voor een paar mooie hakken eronder. Trui er boven en you’re ready to go!

 Wide leg jeans short

 Bron: Pinterest

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!