Parel haarclips

Parel haarclips, een opkomende trend!

Heb jij ze al gespot, de parel haarclips? Nee nog niet? Nou dat komt dan snel genoeg! De parel haarclip waar je als klein meisje van hield en een stuk of 10 op je hoofd had, begint weer een trend te worden. Je ziet de parel haarclip steeds vaker voorbij komen. Op verschillende sociale media zoals Instagram, Pinterest, YouTube maar ook steeds meer in de winkelstraat en webwinkels.

Wij vinden de haarclip super trendy en ze maken je outfit helemaal af! De haarclips heb je dan ook in alle soorten en maten. Ons favoriet is de parel haarclip, lees snel verder om jouw favoriete parel haarclip te kiezen.

 parel haarclip

Parel haarclip in de Fashionweek

 

New York Fashionweek is één van de grootste fashion evenementen die er is en daar waren de parel haarclips te zien. Je zag ze in de show van Prada, Dior, Chanel en Versace. Maar ook aan de zijkant van de show liepen bloggers, vloggers en influencers rond met een parel haarclip of haarclips met een soortgelijke uitstraling. Deze trend ga je zeker nog veel meer zien in de lente, let maar op!

 

 

6 redenen waarom je een Parel haarclip zou moeten kopen

 

Het is eenvoudig, trendy en lekker makkelijk. Parel haarclips worden meestal alleen aan één kant gedragen, met het haar naar beneden plus een schepje persoonlijkheid erbij. Maar hier zijn nog eens zes redenen waarom je de haarclips deze zomer moet kopen:

 

  • Iedereen kan een haarclip rocken. Of je nou kort, lang, steil of krullend haar hebt, de haarclips staan iedereen. Wij zijn dan ook niet de enige die zo dol zijn op de haarclips.
  • De parel haarclips is betaalbaar. Bij ComeGetFashion zijn de parel haarclips net zo leuk als bij Prada, maar stukken goedkoper! ;)
  • Het is zo leuk en mooi dat je er elke outfit mee kan opfleuren
  • Gewoon 1,2 of 3 clips aan de zijkant vastzetten en klaar is Kees.
  • Leuk voor werk, school, avondje stappen of voor een date avond. Het kan allemaal!
  • Je kan ze combineren met elke outfit. Het staat overal leuk bij, een stoere outfit maak je zachter en bij een schattige outfit de finishing touch.

 

 

Haarclips en influencers

 

De parel haarclip trend blijft groeien op Instagram. Waarbij influencers over de hele wereld hun outfits combineren met allerlei parel haarclips. Hier een paar voorbeelden van populaire influences die de haarclips van ComeGetFashion dragen.

Influencers parel haarclip 1                                                  Influencers parel haarclip 2

Bron foto 1: https://www.instagram.com/p/BtsuDNyH_jM/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ou2asgywkono             

Bron foto 2:  https://www.instagram.com/p/Br5tNaGBSia/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1i5fcljrgqhiy

Influencers parel haarclip 3                                                    Influencers parel haarclip 4

Bron foto 3: https://www.instagram.com/p/BrTHj8Wloc2/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=14pq7viegay5d

Bron foto 4: https://www.instagram.com/p/BsWHdfyBDo4/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=zf1jopyn41eg

Zie ook onze neon blog 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!