Heb je al een account? Log hieronder in.

Rechte Pijp Jeans

Rechte pijp jeans zijn op dit moment he-le-maal in de mode! De jeans hebben, zoals de naam al zegt, rechte pijpen en zitten niet strak om de been. De broek zit wat wijder, waardoor die lekker comfortabel zit. De rechte pijp jeans zijn super stylish en zie je op straat veel voorbijkomen bij dames die ze op verschillende manieren stylen met allerlei verschillende tops, zoals een sweater of coltrui. De rechte pijp jeans heb je ook in verschillende kleuren. De kleuren die erg populair zijn en je waarschijnlijk het vaakst voorbij ziet komen zijn: spijker blauw, zwart of grijs. Alle drie de kleuren kan je leuk combineren met verschillende tops, blouses en truitjes. De jeans zijn lekker basic maar tegelijkertijd ook erg fashionable, wat het makkelijk maakt om de jeans zo te stylen dat het gepast is voor elke gelegenheid. Wil je meer te weten komen of rechte pijp jeans of gewoon wat inspiratie opdoen? Lees dan verder!

Rechte Pijp Jeans

Bron: ComeGetFashion & Pinterest 

Jeans rechte pijp hoge taille

Met een paar rechte pijp jeans met hoge taille ben je zeker on trend! Deze jeans zijn high waist en worden vaak gecombineerd met cropped tops. Ook komen door de hoge taille je curves mooi uit en heb je het in de winter extra warm, omdat de broek door de hoge taille ook een deel van je buik bedekt! Omdat de jeans met hoge taille vaak wordt gedragen met cropped tops kan je bijvoorbeeld in de winter de jeans leuk stylen met een cropped sweater en in de zomer en lente met een t-shirt cropped top of een tanktop die je in je broek kan stoppen. Wat de schoenen betreft kan je elke paar eronder aantrekken. Laarsjes, sneakers, slippers alles kan!

Rechte Pijp Jeans

Bron: Pinterest

 

Spijkerbroek rechte pijp

Soms hebben we van die dagen, op kantoor waarin we geen zin hebben in een strakke skinny jeans maar geen trainingsbroek aan kunnen doen. Op die dagen kan je voor een casual chic look gaan en komt de spijkerbroek met rechte pijp perfect van pas. De broek heeft geen skinny fit en zit wat wijder om je been maar niet te wijd, waardoor je de broek mooi kan stylen met een basic shirt, een nette blazer eroverheen en een paar hakken of laarsjes en je bent klaar voor je werkdag op kantoor! Zo ben je lekker comfortabel gekleed. Ook kan je de spijkerbroek met rechter pijp makkelijk stylen met een mooi satijnen blouse en op warmere dagen een net t-shirt. Super chill, dat je de broek op zoveel manieren kan stylen.

Rechte Pijp Jeans

Bron: Pinterest


Dames jeans met rechte pijp

Omdat je dames jeans met rechte pijp met alles kan stylen en je de jeans ook nog is elk seizoen aankan, gaan we nu even over naar de styling combinaties die je kan dragen voor in de lente en zomer! De lente is zo’n heerlijk seizoen, waarin de zon weer gaat schijnen, het warmer wordt en de bloemen beginnen te bloeien. Je wordt er super happy van. De zomer is al helemaal heerlijk met elke dag 25 graden! Omdat het warm is tijdens beide seizoenen, is de dames jeans met rechte pijp een goede optie. In de lente kan je deze jeans aantrekken met een graphic t-shirt of een croptop en een paar lichte sneaker of laarsjes om je outfit af te maken en als kers op de taart bijvoorbeeld een leren jasje. In de zomer weten we natuurlijk dat het overdag super warm is en we de hele dag bij het zwembad of op het strand chillen, maar in de loop van de avond, kan je de dames jeans met rechte pijp makkelijk aantrekken met een tanktop en slippers. Het is ideaal, want dames jeans met een skinny fit, zijn veel te warm. Deze broek pijpen zijn wat wijder, waardoor het luchtig is en zit!

Rechte Pijp Jeans

Bron: Pinterest

Jeans rechte pijp hoge taille dames

De jeans met rechte pijp en hoge taille zijn zeker een trendy musthave! Door de high waist fit kan je de jeans leuk stylen met allerlei cropped tops, T-shirts en cropped sweaters! Ook kan je de jeans makkelijk stylen met oversized shirts, hoodies voor een chille en casual look. ComeGetFashion heeft ook een paar rechte jeans in hun assortiment. Shop ze hier!

Rechte Pijp Jeans

Bron: Pinterest