SCRUNCHIES

SHOP DE LEUKSTE SCRUNCHIES HIER!

Shop now!

De comeback van de srunchie daar gaat de blog van vandaag over. De scrunchie is terug uit de jaren 90. Destijds werd de scrunchie al veel gedragen, alleen stond hij toen bekend als ‘een frutsel’. Nu in 2019 is de scrunchie weer helemaal terug in verschillende kleuren en prints. Lees snel verder en lees alles over de draagmogelijkheden en uitvoeringen!

Wat is een scrunchie?

We horen en zien veel over de scrunchies maar wat is een scrunchie eigenlijk? Dit is eigenlijk heel simpel een haarelastiek met een stoffen omhulsel. Dit is extra fijn voor je haar, want je krijgt zo geen bobbels en je haar kan niet afbreken. YAY! Doordat de omhulsels van stof zijn, komen de scrunchies in veel verschillende kleuren en printjes voor. Hierdoor kun je ze gemakkelijk matchen met je outfit!

Verschillende uitvoeringen van de scrunchie

Zoals al eerder genoemd is het erg gemakkelijk om verschillende kleuren en printjes in de scrunchies 

SATIJNEN EFFEN SCRUNCHIE

De meest voorkomende zijn de effen satijnen scrunchies. Deze zie je dan ook in alle trend kleuren voorbij komen.

VELVET SCRUNCHIE

De velvet trend is ook in de scrunchies verwerkt, deze zien we dan ook veel terug in alle trendkleuren. Door het velvet materiaal is de scrunchie ook nog een super zacht!

PRINTED SCRUNCHIE

Dan zijn er nog de scrunchies in vele prints, zo zijn er panterprint, slangenprint, dotted en ga zo maar door! In bijna elke print is er wel een scrunchie te vinden. Vergeet vooral de glitter scrunchies niet!

Scrunchies

Draagmogelijkheden van de scrunchie

Er zijn veel verschillende manieren om de scrunchie te dragen, hieronder de 4 meest voorkomende.

KNOT

Iedereen heeft wel eens een off hair day, dan is het heerlijk om je haar even in een snelle knot te doen. Doe dit met een scrunchie, of draag er een scrunchie omheen en je maakt je gemakkelijke knot al snel iets stylischer KNIPOOG

 Haarstyle scrunchie knot

STAART

Een paardenstaart is áltijd goed! Draag een chique hoge of lage staart met een mooie zwarte scrunchie voor de extra touch. Wil je liever iets meer casual? Doe dan de voorste plukjes los. Dit geeft een speels effect.

Haarstyle scrunchie staart

HALF LOS, HALF VAST

Om de 90’s trend helemaal door te zetten kun je een hoge staart of leuke knot maken met alleen het bovenste deel (vanaf je oren) van je haar. Laat de rest lekker los en gooi er nog even een krultang doorheen voor een extra touch!

 Haarstyle scrunchie half los half vast

SCRUNCHIE ALS ARMBAND

Wat we ook veel terug zien is de scrunchie als armband om de pols. Very handy! Als je dan even genoeg hebt van je haar kun je er zo een van de bovengenoemde haarstylen mee creëren.

 Scrunchie als armband

We hopen dat je na het lezen van deze blog wat meer weet over de scrunchies en de combinatiemogelijkheden hiervan!

Enjoy your day! 

Shop now!

 

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!