Heb je al een account? Log hieronder in.

Summer essentials 2022

De witte tanktop


Hét mode statement van de zomer, super casual maar voor zo veel gelegenheden te combineren, combineer met funky pants, stoere shorts of een cute rokje of style af met een toffe blazer. Je kan er talloze stijlen mee creëren. De witte tanktop is ook super tijdloos, deze mag dus zeker niet ontbreken in jouw kast!

De witte tank top

Do: denim on denim


De festivals zijn natuurlijk weer vol op gang, maar ja wat als het net iets te koud is voor dat leuke pakje? Oplossing: de denim jas! Draag ‘m lekker oversized, of ga juist voor een met franjes, studs, borduursels, perfect voor funky festival fits! Wij hebben op onze site hele leuke jacks met franjes, of ga voor lief met de hartjes spijkerjas. Wat natuurlijk ook helemaal top is, is de spijker gilet, als je toch voor die stoere denim look wilt gaan, maar de lange mouwen te warm zijn, draag m bijvoorbeeld over een blouse of jurkje, cute! Naast de denim jas mag de denim shorts natuurlijk ook niet ontbreken, ga voor een super stoere outfit en ga full denim! Combineer met een gave hoed en cowboyboots, hoe leuk! Daarnaast zijn de spijkershorts heel leuk met crochet tops (megatrend!) of ga voor de verandering eens voor de knielange shorts, ook helemaal hip voor summer 2022.

Do: denim on denim

De meest tijdloze, maar fashionable, sunnies


Wat ook uiteraard niet mag ontbreken is de perfecte zonnebril, door simpelweg een tof brilletje toe te voegen aan je outfit wordt het zo veel leuker! De funky kleurtjes en gekke modelletjes zijn helemaal geweldig, maar echt tijdloos is een (te) grote glam sunnie, ga voor zwart en hij past bij elke outfit, of je nou zon grote statement bril toevoegt bij dat cute Ibiza jurkje of rockt bij je bikini op het strand, het geeft net die finishing touch.

De tijdloze IT sunnies

Lovely linnen


In de zomer van 2022 ga je deze linnen blouse heel veel zien. Helemaal geweldig op hete zomerdagen, lekker luchtig zo’n two-piece set. Je kan hem dragen als een set in een tof kleurtje, maar je kan hem ook apart van elkaar dragen, in combinatie met een denimshorts of een tank top. We love items die je kan mixen en matchen! Lekker budget-proof ;)

Lovely linnen

De oversized blazer (zwart/wit)


En nog een item dat niet mag missen, de (oversized) blazer! Je kan hierin natuurlijk weer variëren in kleurtjes, veren, bedenk het maar! Maar de zwarte of witte blazer kan je echt overal bij stylen! Word het s ’avonds wat frisser? Gooi de blazer over je outfit and u good to go, ook leuk om te dragen als blazer dress, maak het chique door te dragen met mooie hakken of ga juist voor een stoere look door hem te dragen met jeans sneakers en een pet!

De oversized blazers

Ik hoop dat we jullie weer genoeg budget-proof summer essential tips hebben gegeven!

Happy shopping girls, and have a lovely day.

Love,

Roos