SWEATER DRESS ZWART

                                                                                                                                  De zwarte sweater dress shop je hier!

Shop now!

Dit najaar zijn de sweater dresses weer helemaal hot, we zien ze dan ook in veel collectie’s terug komen. De zwarte variant is favoriet. Dit komt waarschijnlijk omdat de zwarte sweaterdress makkelijk te combineren is. Lees in deze blog meer over hoe je de sweater dress zwart het beste kunt combineren!

Soorten sweater dresses

Er zijn 2 verschillende soorten sweater dresses, namelijk de gebreide en de katoenen jurkjes. De katoenen jurken zijn vaak glad aan de buitenkant en lekker zacht aan de binnenkant. De gebreide sweater dresses hebben vaak een col, wat weer lekker warm is in het najaar en in de winter.

Style 1: Chique

De meest voorkomende combinatie is de sweater dress gecombineerd met overknee boots. De overknee boots geven een chique uitstraling. We zien vaak blote benen terug in deze combinatie. Mocht het nou wat kouder zijn buiten, dan kun je er ook prima een panty bij dragen. Tip: ga voor een stippen panty en maak je outfit wat speelser. De sweaterdress zelf is natuurlijk super comfy dus dat is mega fijn! Draag een mooie chain bag bij de outfit en you’re ready to go!

 Sweaterdress zwart

Style 2: Chique for petite

Ben je niet gezegend met mega lange benen, waardoor overknee boots niet ideaal zijn voor jou. Dan zijn er de hoge laarzen tot onder de knie. Zo lijk je niet mega klein, maar je ziet er super stylisch uit!

Sweaterdress zwart 

Style 3: Comfy for the cold day’s

Heb jij het vaak koud en is een panty of blote benen geen optie? Draag dan de sweaterdress met een strakke skinny jeans. Dit kan een zwarte zijn, maar ook een leuk kleurtje doet het goed. Wil je je outfit net even wat extra’s geven? Draag er dan een shiny legging onder. Voeg sneakers toe en je comfy/ casual outfit is af!

 Sweaterdress zwart legging

Style tip:

Als je je taille wilt accentueren kun je een leuke riem bij de sweater dress dragen. Dit geeft vaak weer een extra touch, wat je outfit écht helemaal af maakt! Ook kun je nog leuke kettingen toevoegen. Ga voor meerdere verschillende lagen om een extra dimensie toe te voegen.

 Sweaterdress zwart riem

We hopen dat je na het lezen van deze blog precies weet hoe je je zwarte sweater dress het leukste kunt combineren!

 Shop now!

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!