Tank Tops

Tank Tops zijn super handig om in je kast te hebben. Doordat ze basic zijn kan je de tops met vrijwel alles stylen! Wanneer het zomer is kan je de Tank Tops volop dragen in de hitte. Omdat de top lekker basic is kan je je look super leuk afmaken met wat sieraden en een leuke tas erbij. Lees in deze blog meer over Tank Tops!

Tank Tops

Tank tops zijn er voor mannen en vrouwen. Mannen dragen de tanktops meestal onder een trui of een shirt. Vrouwen dragen tank tops ook onder truien of shirts, maar worden ook gedragen als een normaal kledingstuk. Zowel bij mannen als vrouwen. De tank top heeft verschillende diktes qua stof en heeft geen mouwen maar bandjes. Ook is de top vaak gewoon een effen kleur in plaats van met printjes of teksten erop, al moet ik zeggen dat ze er wel zijn, maar je ziet ze vaker voorbijkomen in een effen kleur. Lekker simpel! En ze zitten ook nog eens comfortabel. Dat willen we toch? Kleding die fashionable is en ook nog is comfortabel zit... het is een win-win situatie! Lees in deze blog meer over tanktops en leuke styling combinaties. Ook laat ik jou weten waarom tanktops een must zijn voor in jouw kledingkast!

Tank TopsBron: Pinterest 

Zwarte Tanktop

Een zwarte tanktop komt altijd goed van pas en is daarom handig om te hebben. Of je het nou onder je kledingstuk aandoet, of gewoon als normaal kledingstuk het kan allebei! Zwarte tanktops kan je vrijwel met letterlijk alles stylen. Een spijkerboek, een rok, een joggingsbroek of een flared pants. Noem maar op! Een leuke to go style is een zwarte tanktop met een blauwe mom jeans. Er zijn natuurlijk ook verschillende modellen van de tanktop. Kort of lang, je kiest een op basis van jouw eigen kledingsmaak. De zwarte tanktop is over het algemeen basic, maar dat maakt helemaal niet uit, want je kan je outfit zelf opleuken, door accessoires aan je outfit toe te voegen Bijvoorbeeld met wat kettingen en armbanden en/of een leuke tas met vrolijke kleuren. Op die manier heb je met een simpele basic tanktop je outfit wat opgepept en ben je helemaal on fleek en ready to go

Tank Tops

Bron: Pinterest


Witte Tanktop

De witte tanktop is lekker luchtig voor in de zomer en is ook superhandig om aan te doen onder witte blouses die een beetje doorschijnen. Wel is het belangrijk dat je bij de witte tanktop ook een witte BH eronder aan doet, omdat wit een lichte kleur is, waardoor sommige tanktops van een dunnere stof wat door kunnen schijnen, dus denk daaraan tijdens het doorpassen. De tanktop is lekker easy to go voor als je niet weet wat je nou aan wilt in de hitte. Je kan de witte tanktop makkelijk stylen met een korte spijkerbroek, slippers en voilà! Je bent klaar om naar het terras te gaan. De witte tanktop is net als de zwarte tanktop gewoon basic, maar kan je door middel van accessoires ook zelf opleuken!

Tank Tops Bron: Pinterest

 

Tanktop Dames

Tanktops voor dames zijn er in allerlei verschillende kleuren, maten en natuurlijk modellen. Je hebt namelijk tanktops met dunne bandjes, dus spaghetti achtig die je kan verstellen en aanpassen op jouw lichaam, maar je hebt ook de tanktop variant, waarbij de bandjes van de top breder zijn. Bijvoorbeeld hieronder op de foto. Daar zie je dat de bandjes van de tank top breder zijn. Ook zijn er tank tops, waarbij de bandjes dichter bij je nek gevestigt zitten, wat je ook hieronder op de foto kunt zien. Tank tops met ribbels zijn zéker een favoriet. Door de ribbels oogt de top net weer wat anders! Tanktops zijn er ook veel in de sport variant. Daarmee bedoel ik dat sportkleding tegenwoordig ook veel work out shirts heeft in de vorm van een tanktop. Superhandig!

Tank Tops

Bron: Pinterest 


Top 3 Voordelen van tanktops

Lees hieronder de top 3 voordelen van tanktops!

1: Een tanktop kan je letterlijk met alles stylen.

2: Je kan een tanktop aandoen als een normaal hemd voor onder je sweater of blouse, zodat je het warmer hebt, maar je kan de top ook aandoen als normaal kledingstuk. Super chill als je een kledingstuk op meerdere manieren kan dragen toch?

3: Tanktops zijn lekker basic en komen altijd wel goed van pas. Ook zijn ze tijdloos!

Tank Tops

Bron: Pinterest

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!