Tassentips voor in het najaar

Meer weten over de tassen trends van dit najaar? In deze blog lees je over wat voor verschillende tassen nu centraal staan in het modebeeld. Lees de blog voor meer tassentip. Veel leesplezier!

Een tas voor elke gelegenheid? Volop keus deze herfst en winter! De tassentrends lopen uiteen van de zeer kleine microtas tot de supergrote XL shopper. Je kunt echt alle kanten op met de nieuwe tassencollecties dus check snel even waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Tassentips

Microtasje

Hoewel een tas natuurlijk van oudsher bedoeld is om dingen in te kunnen meenemen, blinkt de microtas natuurlijk niet uit in opslagcapaciteit. Het is meer een eyecatcher, een echt modeaccessoire dat de vrouw van nu beslist in haar collectie moet hebben. Je hebt ook speciale telefoontasjes die perfect zijn om je mobieltje in mee te nemen. Overal worden de microtasjes op de catwalks getoond, dus ga er maar gerust van uit dat ze voorlopig nog wel een tijdje in het modebeeld blijven hangen.

Clutch

Met name voor de avonduren is de clutch voor veel vrouwen een populaire tas. Dit is een klein tasje zonder bandjes, het is de bedoeling dat je het in de hand draagt. Soms heeft een clutch overigens wel een polsbandje. Een nieuwe trend is een soort tussenmodel tussen de traditionele damestas van leer en de clutch. Het zijn ideale tassen om wat kleine spulletjes mee te kunnen nemen, zoals je telefoon, make-upsetje, geld en bankpas.

Rugtas

Heb je wat meer spullen om mee te nemen, maar wil je tegelijk ook je handen vrijhouden? Dan is de rugtas voor jou misschien een slimme keuze. Je kunt ermee fietsen, maar het is ook een hele handige tas voor als je gaat shoppen. Bovendien gaat een leren rugtas natuurlijk een flinke tijd mee, dus het is ook nog eens een verstandige aankoop. Vroeger waren rugtassen relatief saai, maar doordat ze er tegenwoordig zijn in alle kleuren van de regenboog en er ook nog eens veel verschillende ontwerpen zijn, kun je hiermee echt je persoonlijkheid tot uitdrukking brengen.

Schoudertas

De schoudertas is natuurlijk niet weg te denken uit het modebeeld. Hoewel de trends deze klassieker momenteel wellicht enigszins naar de achtergrond doen verdwijnen, blijft de schoudertas wel een onmisbaar item in je collectie. Sterker nog, ze zijn in feite net zo prominent in het dagelijkse straatbeeld te vinden als de handtassen. De wat grotere varianten hebben vaak een apart vak waarin je een laptop kwijt kunt. Er zijn zelfs schoudertassen met het formaat van een big shopper! Laat je schoudertas de kers zijn op je zorgvuldig bij elkaar geshopte outfit.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!