Heb je al een account? Log hieronder in.

Trenditems voor de herfst van 2022

Bruin is het nieuwe zwart

De tréndkleur van dit jaar. Vergeet zwart en stap over naar bruin. We zagen de kleur in de lente en zomer al voorbijkomen, maar we hebben er nog niet genoeg van gehad. Deze kleur komt zeker terug dit najaar en nu nog extremer. Het mega vette van deze kleur is dat het bij bijna elk huidtype-en kleur past, dus iedereen kan het dragen! We zien de kleur terug in heel veel items, zoals hoge laarzen, bodywarmers, leren broeken, blazers, sweaters en ga zo maar door. Je kunt natuurlijk niet achterblijven, dus je moet ook zeker een aantal bruine items scoren voor het najaar!

bruin

Forget denim, wear cargo pants

Je ziet ze in alle kleuren en prints, maar vooral de traditionele camouflage print en de basics zoals legergroen, beige en zwart ga je veel zien dit najaar! Het zijn natuurlijk mega leuke broeken die ook in allerlei modellen te krijgen zijn. Afgelopen tijd hebben we veel highwaist cargo gezien die strak zit bij de heupen, maar de low-waist, baggy en wijdere cargo zijn ook upcomming. We love cargo pants, naast dat de broek er fantastisch uitziet, zijn ze ook nog eens super comfy en makkelijk te stylen. Je ziet de broek veel gestyled met openhakken en een strakke croptop of met stoere sneakers en een see through longsleeve. Het is op vele manieren te combineren, waardoor het een echte musthave is voor dit najaar!

cargo

Corset tops groen en wit

Corset tops en jurken zijn echt de trend van nu! Dit kwam natuurlijk door de serie ‘Bridgerton’ waar de actrices deze veel droegen en wat er ongelooflijk sexy uit zag. In deze serie was het destijds natuurlijk nog een lingerie item, maar tegenwoordig wordt dit gezien als een sexy top voor de dagelijkse looks. Je kan de corset top dan ook op heel veel verschillende manieren dragen; Op een jeans, hierdoor maak je het een casual/dagelijkse look met een paar hakken of sneakers eronder. Over een jurk of een blazer, hierdoor accentueer je je vormen van je lichaam en wordt een oversized blazer of jurk ook weer mega sexy. Colourblocking met een matchy skirt met daaronder hoge, stoere laarzen. Gelukkig lopen we er in het najaar 2022 mega sexy bij met deze corset trend.

corset

Oversized gilet

Een onmisbaar item is het gilet. Je vindt hem in 100 verschillende printjes, stoffen en modellen, waardoor je er nooit genoeg van kunt hebben! Dit seizoen zijn het vooral denim, leren en wollen stoffen die we veel voorbij zien komen. Het gilet is écht een musthave, omdat je hem heel gemakkelijk kunt stylen met al je outfits! Je gooit hem zo over een zwierig jurkje, een leuke blouse of een simpel T-shirt, waardoor het je outfit een stuk opvallender en unieker maakt.

gilet