TRENDKLEUREN ZOMER 2022

Na de oneindige quarantaine sessies in grijze joggingbroeken kunnen we dan eindelijk weer los, de zomer is weer begonnen, de festivals en vakanties weer vol op in gang, dus drie keer raden wat we kunnen verwachten qua mode kleuren dit seizoen, des te feller en opvallender, des te beter! In deze blog ga ik je vertellen welke kleuren jij nou écht in je kast moet hebben hangen.

I'll take you to the candyshop

Haha! Zuurstok roze it issss, vorig jaar zagen we al dat roze een comeback maakte in de mode wereld, dit seizoen word dat alleen nog maar meer. We zagen al bij Chanel op de catwalk baby roze sets voor bij komen. Van roze accessoires, tasjes, schoenen noem het maar op! Bij ons kan je nu ook hele leuke roze plissé broeken scoren. Wat ook helemaal een trend is, is de two-piece set. Heb je dus zin om helemaal uit je comfortzone te stappen en te knallen in een zuurstokroze set, u go girl!

Zuurstokroze

Een dosis vrolijkheid

Als we even blijven kijken naar wat de grote mode huizen showen op de catwalk, zien we opvallend veel geel bij Prada en Hermès voorbijkomen. Dit lekkere knal kleurtje heeft ook weer zijn intrede in de modewereld gedaan! Je krijgt toch spontaan een dosis vrolijkheid als je dit ziet, en bovendien door dit kleurtje lijk je ook nog eens lekker tanned :)

Knalgeel

Dress like miss Bieber

Groen is helemaal de kleur van 2022, je zag vast al wel veel groene blazers of pantalons voorbijkomen afgelopen lente, dat word nu alleen nog maar meer! Ook heel leuk is om een groen tasje te combineren met een volledig witte outfit of om er leuke groene hakjes onder te dragen. Je hebt vast ook wel eens de groene neon blazer van Hailey Bieber voor bij zien komen, wij verkopen 'm nu ook ;)

Groen

Parisian purple

Waar we paars als pastelkleurig al in eerdere fashiontrends zagen, is het deze lente en zomer knalpaars dat de show steelt. We hebben even gespiekt bij Valentino en we zagen meerdere paarse looks, in bijvoorbeeld lange zomerse jurken, heel leuk voor beachwandelingen bij zonsondergang! Bij ons kan je ook super cute two-piece sets shoppen, helemaal parisian vibe! Ook hebben we super leuke blazerdresses in het paars (meerdere kleuren verkrijgbaar) combineer met romantische hakjes of ga juist voor stoere sneakers, and u ready to go!

Paars

Stay safe and fashionable with...

...Beige! In de wintermaanden was het al een hit, maar ook voor de zomermaanden zijn beigekleurige items een musthave. Lichte kleurtjes geven jouw kledingkast en looks voor de lente en zomer een fris uiterlijk en zorgen tegelijkertijd ook voor warmte. Zo zagen we oversized jassen bij Balmain, zwierige pantalons met crop tops bij Hermès en beige pakken bij Chloé.

Beige

Colour of statement

Volledig witte looks staan ook weer tussen de modetrends voor de lente en zomer van 2022. De kleur licht gelijk op en staat voor een krachtig statement. We zagen ze op de catwalk bij Dior, die ging voor volledige witte co-ord sets en bij Louis Vuitton, die koos voor zwierige zomerjurken in het wit. Ook bij Acne Studios werden zomerse, witte looks gespot.

Wit

Ik hoop dat jullie weer lekker veel inspo hebben kunnen op doen babes!

Have a lovely day <3

Love,

Roos