V-hals shirts

V-hals shirts voor dames. T-shirts met een V-hals je kent ze vast wel. Deze items zijn te herkennen aan de hals die in de vorm is van de letter V deze kan diep of ondiep voorkomen. Dit item kan voorkomen in verschillende kleuren en patronen. Het handige aan een V-hals is dat je er lange kettingen bij kan dragen. Ze zitten dan nog op je huid in plaats van op je shirt. Wat zijn de trends van dit seizoen en hoe stijl je zo’n V-hals shirt nou leuk? Lees snel verder om antwoord te krijgen op die vragen en nog veel meer.

T-shirt met V-hals

T-shirt met V-hals voor dames. Dit item is een echte basic. Ze komen daarom meestal ook voor in de basic kleuren zoals wit, zwart en grijs. Deze kleuren passen gelukkig goed bij zo’n beetje alles. Daarom mag dit item zeker niet ontbreken in jouw kleding collectie. Je kan ze verkrijgen met of zonder opdruk. Deze items zijn van zichzelf best wel rustig daar is het leuk om een druk item te stijlen met een rustiger item. Zo krijgt je outfit wat rust. Een patroon stijlen met een patroon kan natuurlijk wel. Het is dan handig om 2 items met hetzelfde patroon te dragen als een set.

Wit shirt met V-hals

Wit shirt met V-hals voor dames. Een wit shirt is natuurlijk een echte basic. Daarom is het leuk om wat meer kleur in je outfit te maken. Neem een rode broek met een wit shirt met V-hals. Rood is deze zomer ook nog eens helemaal mode. Een blauwe jeans staat ook heel goed bij wit. Je kan je outfit ook opleuken met sieraden. Door de V-hals kan je lange kettingen dragen en gekleurde accessoires. Een grote zonnebril of hoed maakt je outfit natuurlijk ook helemaal af.

Wit v-hals shirt

Bron: Pinterest

Diepe V-hals

Diepe V-hals voor dames. Dit is natuurlijk onwijs sexy. Maar als je naar je werk of school toe moet is dat niet altijd handig. Daarom kun je een hemdje dragen met een kanten randje. Of je doet een bralette aan dan is het minder erg als die gezien wordt. Je kan natuurlijk ook gewoon een T-shirt bh dragen onder je diepe V-hals. Het hangt er natuurlijk ook van af welke bh maat je hebt of je wel of niet een hemd er onder zou moeten dragen. Diepe V-hals shirts kunnen voorkomen in allemaal soorten en met of zonder opdruk.

Diepe v-hals shirts voor dames

Bron: Pinterest

Zwart shirt met V-hals

Zwart shirt met V-hals voor dames. Een zwart shirt is net als een wit shirt een echte basic. Je kan deze verkrijgen met een diepe of ondiepe V-hals. Je kan er voor kiezen om het te dragen met een zwarte broek. Die outfit is heel netjes. Maar dat hoeft natuurlijk niet je kan er ook een leuke gekleurde rok bij dragen of een witte broek. Ook is het leuk om felle accessoires erbij te dragen. Voor een feestje kun je een mooie oog look doen met het zwarte shirt en een glitter rok of broek. Zo val je lekker op tussen alle feestende mensen!

Zwart shirt met v-hals voor dames

Bron: Pinterest

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!