Glitter tops: Sparkle je outfit!

Ben jij iemand die denkt dat je glitter tops alleen tijdens de feestdagen uit je kast trekt? Dan stellen wij van ComeGetFashion je graag de volgende vraag: Waarom wachten tot de feestdagen als je met de glitter tops nu al kan shinen? De glitter top kun je gewoon in je alledaagse outfit verwerken. Kwestie van goed stylen. Ben je benieuwd naar alle ins & outs over deze glitter top? Lees dan snel verder!

                                                                                                                                                           
                                                                                                             Shop de leukste glitter tops hier!

Shop now!

Inhoudsopgave

1. Glitter tops & modetrend
2. Glitter top soorten
3. Glitter top restyling
4. Hoe stijl je de glitter top af?
5. Glitter tops & accessoires 
6. Glitter tops & glitter make-up
7. Daarom koop je nu je glitter top
8. Glitter top was advies

Glitter tops & modetrend

Glitter tops zijn sinds een hele lange tijd al helemaal ON-TREND. Voorheen werden glitter tops alleen gedragen tijdens de feestdagen, maar sinds dit jaar is deze trend doorbroken. Zo zie je tegenwoordig overal glitters voorbijkomen, van een glitter top tot een glitter jurk en van een glitter flared pants tot een glitter skirt.

Glitter tops

Glitter top soorten

Heb je een leuk feestje of festival gepland? Dan ga je natuurlijk voor de optimale party look die je creëert met de glitter top. Kan je alledaagse outfit wel wat glamour gebruiken? Dan ga je voor een subtielere glitter top. Zo is er voor elke gelegenheid wel een glitter top te bedenken. Van een donkergrijze glittertop tot een opvallende gouden glitter top, maar ook de all time favorite zwarte glittertop selecteren wij met liefde voor je! Bij de subtielere glitter top zijn de glitters verweven in de stof. Wij van ComeGetFashion zijn helemaal fan van de peplum glitter top. Glitter tops met pailletten, mouwloze glitter tops met metallic finish, je kan het zo gek niet bedenken. Een simpele stretchy glitter top doet het bij iedere outfit goed! Een glitter top is een goede investering, je doet er namelijk jaren mee zonder dat iemand doorheeft dat je deze glitter top al een keer gedragen had.

Glitter top

Glitter top restyling

Het is zonde om je glitter top bijna het gehele jaar door in je kast te laten hangen! Glitter tops zijn er namelijk om je garderobe een feestelijke touch te geven! Combineer de glitter top met een stoere mom jeans en een comfie vest en je hebt direct een andere look te pakken. Zo laat de glitter top zich overdag gemakkelijk combineren met een pantalon en zo stop je de gitter top in de avond in een feestelijk jasje door de top te combineren met een rokje en hoge hakken. De glitter top in combinatie met denim doet het ook altijd goed. Ga je het liefst voor een edgy look? Combineer dan een transparante glitter top onder een stoere bikerjack met cut out boots. Bouw de hoeveelheid glitter en glam langzaam op gedurende het seizoen, zodat je rond de feestdagen nog niet bent bezweken aan de hoeveelheid glitters. Wij van ComeGetFashion restylen de glitter top maar al te graag, zodat deze top met gitters het hele jaar door een boost kan geven aan jouw outfit. Ben je benieuwd naar alle style opties met de glitter top? Lees dan snel onze blog over glitter tops! 

Hoe stijl je de glitter top af?

Je wil natuurlijk voorkomen dat je tijdens de feestdagen met je glitter top op een wandelende discobal lijkt. De glitter top zorgt al voor een feestje op zich. Je hebt dan ook niet veel meer nodig om te shinen. Met de onderstaande tips hou je je outfit stijlvol:

1. Keep it simple: draag niet veel sieraden en kies voor een neutrale make-up
2. De glitter tops komen het mooiste tot hun recht als je er iets mats tegenover zet. Zo maakt denim het geheel stoerder. Zoek het in het contrast.
3. Probeer je schoenen of hakken wat neutraal te houden. Ze mogen zeker wel voorzien zijn van een glans maar moeten zeker niet te glinsterend zijn.

Zo behoud je de focus op de glitter top! It’s al up to you! Stijl komt voor mode girl!

Glitter tops stylen

Glitter tops & accessoires

Naast dat je een statement kan maken met de glitter top zijn accessoires onmisbaar. We selecteren elke dag maar al te graag musthave accessoires! Match de glitter top op een rokje of een flared pants met een chain belt and you are ready to shine. Subtiele star earrings maken je party outfit compleet! Ga je maar al te graag all the way ? We’ve got you!

Glitter tops en accessoires

Glitter tops & glitter make-up

Gek op glitters? Dat zijn wij vrouwen stiekem allemaal! Deze liefde voor glitters mag deze zomer ook doorgetrokken worden in de make-up. Op een festival is het altijd een extra feestje als je kunt shinen met je glitter top en festival make-up. Glitters kun je overal aanbrengen, of je nou voor je ogen, lippen of wangen kiest. Als je de rest van de make-up rustig houd, maak je echt een statement met de glitter make-up en de glitter top. Voor een sparkly look kun je tegenwoordig alle kanten op: van een over de top glitteroogschaduw tot een subtiele sparkle op je ooglid. Zo kun je gaan voor een glitter eyeliner, een shiny highlighter of een glinsterende lipgloss. Kies je voor glitteroogschaduw? Combineer de look dan met een stijlvolle nude lippen om zo alle aandacht op de ogen te vestigen. Liever de aandacht trekken met je lippen? Kies er dan voor om de lippen licht te latten glimmen of juist voor all the way gaan met een glitter lippenstift. De body sparkles zijn ook helemaal on trend! Ga altijd voor kleuren die helemaal passen bij jouw glitter top! Alle yes on you babe!

Glitter top en glitter make-up

Daarom koop je nu je glitter top

Wij zetten de redenen waarom je een glitter top nu juist in het zomerseizoen zou moeten aanschaffen op een rijtje:

1. Een lichte pailletten top maakt jonger, dit omdat de pailletten weerspiegelen op je gezicht. Dit zorgt voor een extra highlighter
2. De glitter tops zijn in het feestseizoen vele malen duurder dan in het zomerseizoen
3 .De glitter tops draag je het hele jaar door en geeft je alledaagse outfit een echte boost
4. De glitter top is een goede investering, de glitter top is en blijft een uniek item en niemand die doorheeft dat je deze glitter top al een keer eerder uit je kast getrokken hebt 

Glitter top was advies

De glitter tops zijn natuurlijk voorzien van glitters en soms pailletten en daarom is het van belang dat je voorzichtig bent met wassen! Heb je een glitter top die alleen glitters bevat, dan kan deze glitter top gewoon in de wasmachine gewassen worden. Kies dan wel voor een wolwasprogramma van 30 graden. Let hierbij wel op dat de wasmachine niet op te hoge toeren gaat centrifugeren. Te hoge toeren zorgt ervoor dat de kans dat de glitter top beschadigd wordt vergroot. Ook is het belangrijk voor de glitter top dat deze niet in de droger wordt gedaan. Laat de glitter top lekker in de buitenlucht opdrogen. Bevat de glitter top pailletten? Dan is het beter om de glitter top met de hand te wassen. Maak een sopje met fijnwasmiddel en warm water voor gekleurde was. Haal je glitter top voorzichtig door het sopje en spoel de glittertop af met schoonwater. Knijp je glitter top altijd voorzichtig uit en ga niet wringen, dit veroorzaakt namelijk kreukels.

Je hoeft niet langer te wachten tot de feestdagen om gehuld in glitters door het leven te gaan. Dit waren alle ins & outs over de glitter top! Glitter tops sparks joy babes!
Shop now!