Come Get Service

 GRATIS verzending vanaf 75 Euro!
 30 dagen bedenktijd!
 GRATIS ruilen!


Bij ComeGetFashion willen we jou de best mogelijke service bieden. Als jij blij bent, zijn wij dat ook!

Wij zijn best een beetje trots dat we alle services gratis kunnen aanbieden. Zo bieden wij gratis verzending, gratis ruilen en gratis fashion items aan. Sommige van deze services hebben een voorwaarde waaraan je dient te voldoen.

Voor jou, onze klant en liefhebber van ComeGetFashion is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom leggen we per service nog even kort uit wat de voorwaarde is en waar je rekening mee dient houden.

Zie hieronder de randvoorwaarden bij onze unieke servicepunten.

 GRATIS verzending bij besteding vanaf 75 Euro!

Wanneer betaal je de standaard verzendkosten van 4.99 Euro?

Wanneer je bestelbedrag 75 euro of hoger is bieden wij gratis verzending! Ook na het retourneren van 1 of meerdere items blijft de gratis verzending gewoon staan.

Tijdens het plaatsen van je bestelling
Dit werkt heel simpel. Vul je shopping bag en vanaf 75 Euro ontvang je automatisch gratis verzending. 

Nadat je items hebt geretourneerd
Dit heeft geen invloed op de gratis verzending. Was je bestelbedrag 75 euro of meer dan blijft de gratis verzending gewoon staan, ook wanneer je een deel van je bestelling hebt geretourneerd.

Als je de gehele bestelling terugstuurt
Dan ontvang je de verzendkosten van 4.99 Euro terug. Je betaalt in dit geval geen verzendkosten voor je bestelling. De retourkosten van 5,99 euro zijn voor eigen rekening.

Als je alles terugstuurt maar de gratis item behoud
Dit heeft geen invloed op de kosten, het gratis fashion item mag je gewoon houden! 

 30 dagen bedenktijd!

Wil je thuis rustig je bestelde items(s) passen? Dat kan! Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd. Is je item toch niet wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Je kan binnen 30 dagen na ontvangst je bestelling retourneren. Meld je retour online aan op onze website binnen deze 30 dagen. Je hebt hierna nog 14 dagen de tijd om je fashion items terug te sturen. Heb je geen online retouraanmelding gedaan binnen 30 dagen, dan wordt je retourzending afgewezen als deze na 33 dagen door ons is ontvangen. Let op; de ontvangstdatum van je tracklinkje telt als eerste dag van ontvangst.

Is de retourzending niet op tijd? Dan wordt je retourzending afgewezen en teruggestuurd. Wij nemen de kosten hiervoor voor onze rekening.

 GRATIS ruilen!

Wij vinden het belangrijk dat als je eenmaal je favoriete item gevonden hebt, jij geen onkosten meer hebt!
Ruilen voor een andere maat of kleur is daarom altijd geheel kosteloos en je betaalt geen retour- of verzendkosten bij een ruiling, yes!

Let op;

Ruilen is alleen mogelijk als je een andere maat of kleur wil proberen of wil ruilen voor een ander item met dezelfde prijs.
Soms is een item niet in voorraad, je ontvangt dan automatisch het aankoopbedrag terug. De ruiling verandert dan in een retour.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 EURO korting op je bestelling!