Come Get Service

 GRATIS verzending bij besteding vanaf 75 Euro!
 30 dagen bedenktijd!
 GRATIS retourneren vanaf 1 behouden item!
 GRATIS ruilen!
 GRATIS item vanaf 50 en 100 Euro!


Bij ComeGetFashion willen we jou de best mogelijke service bieden. Als jij blij bent, zijn wij dat ook!

Wij zijn best een beetje trots dat we alle services gratis kunnen aanbieden. Zo bieden wij gratis verzending, gratis retourneren, gratis ruilen en gratis fashion items aan. Sommige van deze services hebben een voorwaarde waaraan je dient te voldoen.

Voor jou, onze klant en liefhebber van ComeGetFashion is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom leggen we per service nog even kort uit wat de voorwaarde is en waar je rekening mee dient houden.

Zie hieronder de randvoorwaarden bij onze unieke servicepunten.

 GRATIS verzending bij besteding vanaf 75 Euro!

Wanneer betaal je de standaard verzendkosten van 4.99 Euro?

Gratis verzending wordt berekend aan de hand van de besteding die je uiteindelijk doet. Dit betekent dat gratis verzending wordt berekend op het moment dat je een bestelling plaatst en op het moment dat je items terugstuurt.

Tijdens het plaatsen van je bestelling
Dit werkt heel simpel. Vul je shopping bag en vanaf 75 Euro ontvang je automatisch gratis verzending. 

Nadat je items hebt geretourneerd
Wij berekenen opnieuw je besteding nadat je items hebt terug gestuurd. Stuur je items terug en valt je besteding lager uit dan 75 Euro? Dan worden de verzendkosten van 4.99 Euro, indien nog niet betaalt, in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Je betaalt dan de verzendkosten voor de gehouden items en maakt dan geen gebruik meer van deze gratis service.

Als je de gehele bestelling terugstuurt
Dan ontvang je de verzendkosten van 4.99 Euro terug. Je betaalt in dit geval geen verzendkosten voor de bestelling. Let op; stuur ook de gratis items mee terug als je de verzendkosten terug wil ontvangen.

Als je alles terugstuurt maar de gratis items behoud
Je ontvangt een gratis item bij besteding vanaf 50 en 100 Euro. Stuur je de rest van de bestelling terug maar wil je de gratis items houden, dat mag! Je betaalt dan wel de verzendkosten voor de gratis items.

 30 dagen bedenktijd!

Wil je thuis rustig je fashion item passen? Dat kan! Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd. Is je fashion item toch niet wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Je kan binnen 30 dagen na ontvangst je bestelling retourneren. Meld je retour online aan op onze website binnen deze 30 dagen. Je hebt hierna nog 14 dagen de tijd om je fashion items terug te sturen. Heb je geen online retouraanmelding gedaan binnen 30 dagen, dan wordt je retourzending afgewezen als deze na 33 dagen door ons is ontvangen. Let op; de ontvangstdatum van je tracklinkje telt als eerste dag van ontvangst.

Is de retourzending niet op tijd? Dan wordt je retourzending afgewezen en teruggestuurd. Wij nemen de kosten hiervoor voor onze rekening.

 GRATIS retourneren vanaf 1 behouden item!

Wij vergoeden voor jou de retourkosten als je minstens 1 fashion item van je bestelling houdt. Wanneer je de gehele bestelling retourneert zijn de kosten van de retourzending voor rekening van de klant (5.99 Euro). Gratis items tellen niet als behouden item(s) en zijn uitgesloten bij deze service.

 GRATIS ruilen!

Wij vinden het belangrijk dat als je eenmaal je favoriete item gevonden hebt, jij geen onkosten meer mag hebben.
Ruilen voor een andere maat/kleur is daarom altijd geheel kosteloos en je betaalt geen retour- of verzendkosten bij een ruiling, yes!

Let op;

Ruilen is alleen mogelijk als je een andere maat/kleur wil proberen of wil ruilen voor een ander item met dezelfde prijs.
Soms is een item niet in voorraad, je ontvangt dan automatisch het aankoopbedrag terug.
De ruiling verandert dan in een retour.

 GRATIS item vanaf 50 en 100 Euro!

Free stuff makes you happy! Als eerste fashion webshop presenteren wij met trots onze gratis fashion items. Wanneer je voor 50 euro bij ons besteld, mag je een gratis fashion item uitzoeken in je shopping bag. Bestel je voor 100 euro of meer? Dan mag je zelfs twee gratis fashion items uitzoeken in je shopping bag.

Als je alles terugstuurt maar de gratis items behoud
Wil je de gehele bestelling retourneren en de gratis fashion items houden? Dat mag! Je betaalt dan wel de retour- en verzendkosten voor de bestelling. Retourkosten zijn standaard 5.99 Euro en de verzendkosten 4.99 Euro.

Join the club!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!