Garanties & klachten

 

Als jij blij bent, zijn wij ook blij! Onze klantenservice is altijd bereikbaar en wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Heb je een vraag of een klacht? Neem dan contact met ons op en wij bieden je altijd een passende oplossing.

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen 100% klanttevredenheid. Service staat daarom bij ons absoluut op nummer 1! Ben je niet helemaal blij met je aankoop of heb je een klacht over je aankoop? Dan krijg je van ons je aankoopbedrag en de verzendkosten terug als je de gehele bestelling retour stuurt. Zo ben je zeker dat je altijd tevreden zult zijn over je aankoop.
Heb je een vraag of een klacht? Neem dan contact op met onze klantenservice info@comegetfashion.com

Terug naar boven

Bedenk- en garantietermijnen

Bedenktermijn

Comegetfashion heeft in tegenstelling tot veel andere webshops een bedenktermijn van maar liefst 30 dagen! Wij vinden het belangrijk dat jij genoeg tijd hebt om na te denken over je aankoop. Binnen deze 30 dagen kun je altijd je bestelling terugsturen zonder opgaaf van reden. Binnen deze 30 dagen krijg je altijd je aankoopbedrag en verzendkosten terug als je de gehele bestelling terugstuurt.

Garantietermijn

Wij garanderen dat onze fashion items van goede kwaliteit zijn. Gaat er toch iets mis met een item binnen 6 maanden? Dan heb je bij Comegetfashion altijd recht op reparatie of vervanging van je aankoop. Lukt het niet om je item te vervangen of te repareren, dan krijg je altijd je aankoopbedrag van ons vergoed.

Bekijk voor een uitgebreide omschrijving onze algemene voorwaarden.

Terug naar boven

Klacht melden

Heb je een vraag, suggestie, opmerking of klacht? Stuur dan een mailtje naar onze klantenservice info@comegetfashion.com of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur reageren met een passende oplossing. Stuur zoveel mogelijk informatie mee zoals een foto of screenshot.

Terug naar boven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 EURO korting op je bestelling!