Ruilen & retourneren

 

Is je bestelling toch niet helemaal naar wens of wil je een andere maat proberen? Dan mag je de bestelling altijd binnen 30 dagen retourneren of omruilen. Je nieuwe fashion item wordt bij een ruiling altijd gratis aan je verzonden! :) Volg de drie stappen om je retouraanvraag gemakkelijk en snel te regelen.

Retourinstructies

Stap 1: Je kan op onze website zelf je retour aanmelden in je account of op onze klantenservicepagina
- Selecteer de juiste bestelling of vul je 9-cijferig ordernummer in.
- Selecteer de producten die je retour wil sturen.

Stap 2: Print na het aanmelden een retourlabel uit (NL).**(buitenland)
- Klik de knop ‘print label’ om je retourlabel van (4.99 Euro) aan te maken en uit te printen.
- Voeg je factuur bij je retourpakket. Factuur kwijt? Voeg dan bij je pakket een briefje toe met de volledige naam waarmee de bestelling is geplaatst en je 9-cijferig ordernummer.
- Plak het label op je retourpakket en lever dit in bij een PostNL pakketpunt of postkantoor.

** LET OP:
Wil je geen gebruik maken van ons retourlabel of retourneer je vanaf het buitenland? Dat kan!

Voeg de factuur die je hebt ontvangen bij de bestelling in je retourpakket. Verzend je pakket naar ons retouradres welke hieronder is vermeld. Factuur kwijt? Voeg dan bij je pakket een briefje toe met de volledige naam waarmee de bestelling is geplaatst en je 9-cijferig ordernummer.
Retouradres:
Comegetfashion
Oudeweg 12
9711 TK Groningen

Wanneer je zonder Track & Trace een bestelling retourneert, kunnen wij niet garant staan bij eventuele vermissing van je pakket. Wij adviseren altijd gebruik te maken van ons retourlabel.

Houd er rekening mee dat bij het retourneren van je items de gratis verzending kan komen te vervallen wanneer je nieuwe totaalbedrag onder de 75 euro komt.

Retour aanmelden

Heb je een account bij ons?
Retour aanmelden

Heb je geen account bij ons?
Retour aanmelden

Heb je al een retour aanvraag en wil je alleen nog een label downloaden?
Je wordt doorgestuurd naar MyParcel
Label downloaden

Terug naar boven

Retourvoorwaarden

Als je items wil retourneren of ruilen moet je rekening houden met onderstaande retourvoorwaarden

  • Je hebt 30 dagen de tijd om je retouraanvraag te doen. De datum van bezorging (van je track & trace) geldt als vanaf-datum.
  • De items moeten in nieuwstaat verkeren (aangehecht prijskaartje), onbeschadigd zijn en niet-gedragen. De items mogen bijvoorbeeld geen make-up vlekken hebben.
  • Retourkosten zijn voor rekening van de klant, je kunt met ons retourlabel van 4,99 euro je retour terugsturen. Je kunt er ook voor kiezen om een andere verzendmethode te gebruiken. Let op: als je geen track & track bij je retourpakket hebt, staan wij niet garant voor eventueel vermissing van je pakket.
  • Je moet je retour online aanmelden
  • Om een foutloze afhandeling van je ruiling te garanderen kunnen alleen items omgeruild worden met exact dezelfde prijs.
  • Je moet altijd het retourformulier of volledige naam en ordernummer bij je retourzending meesturen.
  • Oorbellen kunnen niet worden geretourneerd ivm hygiene.
  • Houd er rekening mee dat bij het retourneren van je items de gratis verzending kan komen te vervallen wanneer je nieuwe totaalbedrag onder de 75 euro komt.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Binnen 24 uur na ontvangst van je retourpakket beginnen wij met de afhandeling van je ruiling of terugbetaling.
Ruilingen worden op werkdagen binnen 24 uur verwerkt en direct opnieuw naar je verzonden. Hierover ontvang je altijd een berichtje via de mail.

Terug naar boven

Join the club!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!