Verzending & Levering

 

Leveringstijden

Bestelling geplaatst Levering
Maandag voor 22.30 uur Dinsdag
Maandag na 22.30 uur Woensdag
Dinsdag voor 22.30 uur Woensdag
Dinsdag na 22.30 uur Donderdag
Woensdag voor 22.30 uur Donderdag
Woensdag na 22.30 uur Vrijdag
Donderdag voor 22.30 uur Vrijdag
Donderdag na 22.30 uur Zaterdag
Vrijdag voor 22.30 uur Zaterdag
Vrijdag na 22.30 uur Maandag verzonden
Zaterdag Dinsdag
Zondag voor 22.30 uur Dinsdag
Zondag na 22.30 uur Dinsdag

Terug naar boven

WANNEER WORDT MIJN PAKKET VERZONDEN?

Wanneer je bestelling wordt verzonden, is afhankelijk van het tijdstip waarop je een bestelling plaatst. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 22.30 uur worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen geplaatst op werkdagen na 22.30 uur, worden de volgende werkdag verzonden.

Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst gaan wij zo snel mogelijk je bestelling verpakken en verzenden. Wanneer wij de bestelling hebben verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging per mail. In deze mail vind je een track & trace code en kun je jouw bestelling volgen.

Terug naar boven

Verzendkosten

Bestel je voor 75 euro of meer? Dan is het verzenden gratis! Dit geldt voor Nederland, België en Duitsland. Onze standaard verzendkosten voor Nederland bedragen 3,99 euro. De standaard verzendkosten voor België en Duitsland bedragen 6,99 euro.

Bestellingen geplaatst vanuit andere landen dan Nederland, België en Duitsland hebben een eigen tarief. Dit tarief wordt berekend zodra je het land invult tijdens het afrekenproces. Mocht je de volledige bestelling willen retourneren, dan vergoeden wij het aankoopbedrag en de verzendkosten. in Nederland en België worden de retourkosten NL 5.99 en BE 6.99 achteraf in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag of berekend via de Afterpay factuur. 

Terug naar boven

Levering & afhalen

Je bestelling wordt altijd veilig en vertrouwd geleverd door PostNL. De bestelling wordt geleverd op het door jou opgegeven adres. Wanneer je bestelling wordt geleverd, kun je zien in bovenstaande tabel of in de track & trace link (in je mail of account).

Ben je niet thuis op het moment dat je bestelling wordt afgeleverd?
Je bestelling wordt dan in eerste instantie bij je buren afgeleverd. De postbezorger laat dan een kaartje bij je achter in de brievenbus waarop staat bij welk huisnummer je bestelling is afgeleverd.

Als het niet mogelijk is om het pakket bij de buren te leveren dan zal de postbezorger een kaartje bij je achterlaten met hierop de niet-thuis-code. Met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar en wanneer je je pakket geleverd wilt krijgen. Mocht je geen gebruik maken van de niet-thuis-code, dan doet de postbezorger de volgende dag een tweede poging om het pakket bij je af te leveren. Is het ook de tweede keer niet gelukt om je bestelling aan te nemen? Dan wordt je pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt afgeleverd. De postbezorger zal in dit geval ook een kaartje in je brievenbus achterlaten met hierop waar en wanneer je je pakket kan ophalen. Je dient binnen 14 dagen je pakket op te halen. Na 14 dagen wordt je pakket automatisch naar ons teruggestuurd.

Terug naar boven

Pakjegemak

Bij het plaatsen van een bestelling kun je ervoor kiezen je bestelling bij een PostNL pakketpunt te laten leveren. Tijdens het afrekenen kun je voor deze optie kiezen en kun je het gewenste PostNL pakketpunt bij jou in de buurt kiezen. Wanneer je hebt gekozen voor levering bij een PostNL pakketpunt (PakjeGemak) bepaal je zelf wanneer je je pakketje ophaalt. Je pakket is een werkdag na verzending vanaf 15.00 uur beschikbaar op de door jou gekozen locatie.

Je dient je pakket binnen 14 dagen bij het desbetreffende PostNL pakketpunt op te halen. Na 14 dagen wordt je pakket automatisch naar ons teruggestuurd.

Terug naar boven