Zelf aanpassen

 

Bij Comegetfashion kun je veel zelf doen en aanpassen. Bijvoorbeeld je gegevens wijzigen, je aanmeldingen voor de nieuwsbrief en je voorraad updates bijhouden.

Gegevens wijzigen

Als je een account hebt bij Comegetfashion kun je hier je gegevens aanpassen. Zoals je naam, adresgegevens, mailadres en wachtwoord.
Klik bovenin de zwarte balk op je account en ga binnen je account naar ‘mijn gegevens’. Hier kun je gemakkelijk door op het knopje ‘wijzigen’ te drukken alle gegevens aanpassen.

Heb je geen account maar wil je toch je gegevens wijzigen? Stuur dan een mailtje naar onze klantenservice info@comegetfashion.com.

Terug naar boven

Wishlist

Comegetfashion biedt de mogelijkheid om al je favoriete musthaves op te slaan in je WishList. Scrol helemaal naar boven en klik op het witte hartje in de zwarte balk om naar je WishList te gaan. Je kunt hier alleen gebruik van maken als je een account hebt.
Om je favoriete musthaves op je WishList te zetten klik je op het witte hartje bij het fashion item dat je wil toevoegen aan je WishList. Het hartje kleurt zwart als het item is toegevoegd aan je WishList. Wil je het items verwijderen van je WishList? Klik dan nogmaals op het hartje, dat kleurt wit als het item is verwijderd van je WishList.

Vanuit je WishList kun je items toevoegen aan je shopping bag door op de knop ‘in shopping bag’ te klikken. Heb je een item waarbij je je maat nog niet hebt geselecteerd? Dan word je doorverwezen naar de productpagina van het desbetreffende item waar je de maat kunt selecteren.

In je WishList is het ook mogelijk om opmerkingen bij de fashion items toe te voegen. Ook is het mogelijk om je WishList te delen met je vriendinnen door op de knop ‘deel WishList’ onderaan de pagina te klikken.

Terug naar boven

Mijn voorraad updates

Is je favoriete musthave uitverkocht en wil je weten wanneer dit item weer is aangevuld? Dat kan heel makkelijk door onze voorraad updates!
Ga naar het item waar je graag een voorraad update van wilt ontvangen. Selecteer indien nodig je maat en vul daaronder je mailadres in. Je ontvangt dan van ons een mailtje als dit item weer is aangevuld! Yay!

Terug naar boven

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwste musthaves, speciale acties en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Wil je je afmelden voor de nieuwsbrief? Dan kun je in de laatste nieuwsbrief die je hebt ontvangen, klikken op het linkje ‘uitschrijven’. Of als je een account hebt, kun je onder het kopje ‘mijn gegevens’ je uitschrijven voor de nieuwsbrief. Je zult dan geen nieuwsbrieven meer ontvangen.

Terug naar boven

Aanmelden sociale media

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste musthaves en kortingen? Dan kun je ons volgen op onze sociale media. Hier posten wij dagelijks ons nieuwe musthaves, fashion inspiratie en veel meer! Wil je niks meer missen? Klik hieronder op de buttons om ons te volgen :)

Terug naar boven