Flared broeken

(0 producten gevonden)

Flared broeken

Flared pants zijn HOT en HAPPENING! De flared broek mag gewoon niet ontbreken in je garderobe. Shop deze geweldige wijd uitlopende broeken in de meest spannende prints en kleuren en maak een super fashion statement!

Filters
TIGER PANTS
Toevoegen aan wishlist
TIGER PANTS

Aanbiedingsprijs: € 2,50

Normale prijs: € 39,99

  •  

Tijdelijk uitverkocht

Flared broeken dames

We hebben ze al een tijdje in ons hart gesloten, de flared pants. Of niet dan?! De flared broek is namelijk het toonbeeld van vrouwelijke elegantie. De flared pants staat goed met elke top en er zijn verscheidene flared pants voor elke vrouw en elke gelegenheid. Tegenwoordig zie je de flared broek in uiteenlopende prints, materialen en pasvormen. Wie wordt er nou niet happy van een printed flared broek? Wij van ComeGetFashion hopen in elk geval dat deze musthave ons nooit meer gaat verlaten en zorgen daarom dat jij volop keuze hebt uit de leukste flared pants die de modewereld jou te bieden heeft. 

Witte flared broek

Zoals we hiervoor al vertelden is een paar flared pants eigenlijk gewoon altijd goed. De flared pants is zó makkelijk te stylen dat je hier helemaal je eigen weg in kan gaan. Toch kunnen wij het niet laten om de leukste style voorbeelden met jou te delen. Fashion is tenslotte te leuk om niet over te praten! Heb je er al eens aan gedacht om over je flared pants een oversized trui te dragen? Dit is een nonchalante en casual outfit die je zowel met een paar stoere boots als met een paar sneakers kan afmaken. Ook tijdens het stappen kan je zo'n flared pants perfect aan. Met een glitter top, body of statement tee ben je al een heel eind. Voeg hier een paar platform sneakers of chunky boots aan toe en een stoer tasje met studs. Kantoordag of zin in netjes? Flared pants gaan super lekker samen met blouses en blazers! Met een paar hoge hakken heb jij écht een bosslady uitstraling. 

Flared broek met split

Een flared broek is een broek die strak van boven zit er vervolgens geleidelijk wijd uitloopt. Het is een fashion item die vroeger ook al heel populair was. Toen zag je de broek vaak in denim stof. Een echte jeans. Dit soort broeken zijn nog steeds in, maar je hebt nu veel meer keus in andere materialen en printjes. De flared broek zie je namelijk nu ook steeds meer in een stretch stof met leuke prints. Wat ze allemaal gemeen hebben? De pasvorm!

Glitter flared broek

Wat voor flared broeken zijn er allemaal?

Er zijn heel veel verschillende flared broeken. De ene broek loopt weer wijder uit dan de andere. Daarnaast heb je de flared jeans, maar ook flared legggings. Superleuk om mee af te wisselen dus! 

Flared broeken bij ComeGetFashion

Bij ComeGetFashion shop je de meest trendy flared broeken. We hebben de broeken in allerlei verschillende printjes, kleuren en materialen. Voor iedereen wat wils dus! Door het grote aanbod in flared broeken kan je ontzetten veel stijlcombinaties maken. ComeGetFashion heeft genoeg trendy kleding die je kan stijlen bij een flared broek.