Leggings

(0 producten gevonden)
Hoera voor leggings! Deze fashion items kan je op zoveel manieren dragen dat je er nooit flauw van wordt. Draag ze tijdens het sporten, in de winter met een oversized trui of gewoon als broek. Je toont je curves en voelt je comfy. Gotta love it!
Filters
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Leggings; van onmisbare basic tot statement

Leggings zijn het toonbeeld van de moderne vrouw. We kunnen niet meer zonder. Waar je in de jaren 80 iedere vrouw in felgekleurde aerobics leggings spotte, is dit fashion item met ons meegegroeid door de jaren heen en gebruiken we de legging zeker niet meer alleen om in te sporten. Leggings kunnen een perfecte aanvulling zijn bij een oversized trui, jurkje of high low top. Natuurlijk is die legging nog steeds ook ideaal om in de sportschool of tijdens je rondje hardlopen te dragen. Maar vergeet 'm vooral niet bij het maken van je fashion statement. 

Lef met leggings

Als je van gewaagde en opvallende looks houdt kan je veel met leggings! Dit fashion item heb je namelijk in veel opvallende prints en kleuren. Draag je oversized sweater dus eens op zo'n legging met print. Met een paar stoere boots en een cap heb je een ontzettend toffe outfit! Leggings in combinatie met een wat langere blouse of een top met een high low effect zijn perfect voor ene avondje stappen. Draag er een paar sneakers en een statement bag bij en klaar ben je! Wat ook weer veel gespot wordt is de metallic discolegging. Deze leggings in glanzend blauw, groen of zilver zijn perfect voor de echte daredevils onder ons. Deze high waisted leggings hebben niet meer nodig dan een wijd vallende top en een paar hakken. Voeg wat kettingen of grote hoops toe en je hebt een retro discolook!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!