Heb je al een account? Log hieronder in.

Dames BROEKEN & SHORTS

SUBCATEGORIE

Dames BROEKEN & SHORTS

Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een dagje uit of een chique outfit voor een avondje uit, de perfecte broek of short kan je look compleet maken. Bij onze collectie damesbroeken en shorts vind je een breed scala aan stijlen, van flared tot skinny jeans, van spijkerbroeken tot leren broeken. Of je nu op zoek bent naar iets tijdloos en klassiek of trendy en gedurfd, wij hebben het allemaal. Ontdek onze uitgebreide selectie en vind jouw nieuwe favoriete kledingstuk!

Flared Broeken

Flared broeken zijn terug van weggeweest en vormen een trendy toevoeging aan elke garderobe. Met hun wijd uitlopende pijpen en nauwsluitende taille creëren flared broeken een gestroomlijnde en elegante look. Combineer ze met een strakke top en hoge hakken voor een stijlvolle uitstraling, of draag ze met sneakers voor een meer casual vibe.

Spijkerbroeken

Spijkerbroeken zijn tijdloos en veelzijdig, en ze vormen de perfecte basis voor elke outfit. Of je nu gaat voor een klassieke blauwe jeans of een trendy ripped jeans, spijkerbroeken zijn geschikt voor elke gelegenheid. Draag ze met een T-shirt en sneakers voor een relaxte look overdag, of kleed ze omhoog met een blouse en enkellaarsjes voor een avondje uit.

High Waist Broeken

High waist broeken zijn niet alleen trendy, maar ze zorgen ook voor een flatterend silhouet. Door de hoge taille benadrukken ze je taille en laten ze je benen langer lijken. Of je nu kiest voor een high waist jeans of een high waist pantalon, deze broeken zijn perfect voor het creëren van een gestroomlijnde en vrouwelijke look.

Leren Broeken

Leren broeken voegen een vleugje edgy chic toe aan elke outfit. Of je nu gaat voor een strakke leren legging of een loszittende leren broek, deze stijlvolle items zijn perfect voor een avondje uit of een speciale gelegenheid. Combineer ze met een blouse en hakken voor een sophisticated look, of draag ze met een T-shirt en sneakers voor een meer casual uitstraling.

Skinny Jeans

Skinny jeans zijn een absolute must-have in elke garderobe. Met hun strakke pasvorm en veelzijdigheid zijn skinny jeans geschikt voor elke gelegenheid. Draag ze met een oversized trui en enkellaarsjes voor een relaxte look in het weekend, of kleed ze omhoog met een blazer en pumps voor een avondje uit.

Shorts

Shorts zijn perfect voor warme zomerdagen en vakanties naar tropische bestemmingen. Of je nu gaat voor een klassieke denim short of een trendy high waist short, shorts zijn een essentieel item voor je zomergarderobe. Combineer ze met een tanktop en slippers voor een dagje op het strand, of draag ze met een blouse en sandalen voor een dagje winkelen.

Broeken met Print

Broeken met print voegen een speels en trendy element toe aan elke outfit. Of je nu kiest voor een bloemenprint, streepjesprint of geometrische print, broeken met print zijn perfect voor het toevoegen van wat kleur en patroon aan je look. Combineer ze met een effen top en sneakers voor een stijlvolle en gebalanceerde outfit.

Dierenprint Broeken

Dierenprint broeken zijn een statement item dat elke outfit direct een boost geeft. Of je nu gaat voor een luipaardprint broek of een slangenprint broek, dierenprint broeken zijn perfect voor het creëren van een gedurfde en trendy look. Combineer ze met een neutrale top en enkellaarsjes voor een subtiele en stijlvolle outfit, of ga all out en combineer ze met een bijpassende top voor een opvallende en fashion-forward look.

Skorts

Skorts combineren het beste van beide werelden: de elegantie van een rok en het comfort van een short. Met hun asymmetrische silhouet en flatterende pasvorm zijn skorts perfect voor een trendy en vrouwelijke look. Draag ze met een blouse en hakken voor een chique avondlook, of combineer ze met een T-shirt en sneakers voor een meer casual uitstraling overdag.

Damesbroeken en shorts online kopen bij Come Get Fashion

Het bestellen van damesbroeken en shorts bij Come Get Fashion is een moeiteloze, snelle en plezierige ervaring. Onze maten voor damesbroeken zijn doorgaans consistent. Je zult vrijwel altijd de juiste maat vinden door simpelweg je gebruikelijke maat te bestellen. Als je echter twijfelt over de maat, kun je de omtrek van je heupen, taille en buik meten en vervolgens in de maattabel op onze website kijken welke maat het beste bij jouw afmetingen past. Deze maattabel is te vinden op elke pagina van onze broeken en shorts.

Broeken Dames Sale

Ben jij een groot fan van damesbroeken en heb je elk type wel in je kast hangen? Dan zit je goed bij Come Get Fashion. In onze outlet hebben we vaak kortingen op damesbroeken. Hou de afgeprijsde sale-items daarom goed in de gaten! Verzending boven een bestelling van 99 euro is altijd gratis. Shop nu jouw mooiste en voordelige broek voor het nieuwe seizoen.