Bruine teddy jas

(0 producten gevonden)
De bruine teddy jas, we kunnen er niet meer omheen. Ook dit seizoen zien we de teddy coat weer veel terug! Hieronder hebben we de leukste bruine teddy jassen voor je uitgezocht!
Filters

Kleuren teddy jassen

Er zijn veel verschillende kleuren van de teddy jassen, zo heb je wit, zwart en natuurlijk bruin. Wil je eens iets anders dan de standaar zwarte jas ga dan eens voor de kleur bruin! Doordat de teddy jas er in diverse bruintinten is zoals, lichtbruin, beige, donkerbruin en camel zit er altijd wel één bij die mooi bij jou staat!

Modellen bruine teddy jassen

Naast de verschillende kleuren zijn er ook verschillende modellen van de bruine teddy jassen. Zo heb je een kort (cropped model), een middel lang model, maar ook de extreem lange cosy teddy coats. Door de verschillende modellen kun je ook verschillende looks ermee maken. Je kunt met een lang model voor extreem comfy gaan, maar ook erg chique. Het ligt er aan waarmee je de jas combineert. 

Bruine teddy jas combineren

Zoals al eerder genoemd is de teddy jas op veel manieren te combineren. Ga voor super comfy met een oversized lange bruine teddy jas in combinatie met een leuke mom jeans en sneakers of enkellaarsjes. Wil je toch wat netter voor de dag komen combineer de lange teddy dan met een skinny jeans en een nette blouse en hakken. Ben jij een echte boss babe? Combineer de teddy dan met je little black dress en high heels and you're ready to go!