Zomerjassen

(0 producten gevonden)
Elke zomer wil je weer een toffe nieuwe jas hebben om over die zomerse looks te dragen. Een zomerjas is toch een soort accessoire die je vaak draagt. Deze jas wil je makkelijk mee kunnen nemen en je moet er in kunnen stralen als de zon nog niet helemaal is doorgebroken. Hier vind je altijd de nieuwste toppers van het seizoen!
Filters

Zomerjassen zijn zonnige musthaves

Yes! Als de zomer weer in aantocht is zijn we allemaal weer net wat gelukkiger. Het betekent ook dat je je zomergarderobe kan gaan samenstellen. Zomerjassen mogen hierin zeker niet ontbreken. Zomerjassen zijn niet al te dik maar toch zeker niet overbodig. Altijd fijn om even een zomerjas aan te kunnen trekken als je 's ochtends vroeg weg moet of wanneer je tot laat op het terras zit. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten zomerjassen. Denk aan de klassieke beige trenchcoat. Deze langere zomerjas gaat erg goed samen met zakelijke looks. Over jurkjes en met kokerrokken bijvoorbeeld. Een andere typische zomerjas is het spijkerjack. Deze heb je dan weer in ontzettend veel verschillende uitvoeringen en pasvormen. Van cropped spijkerjassen tot langere modellen. Zelfs de trenchcoat zien we tegenwoordig in denim uitvoering. We love it! Ook het bikerjack en het bomberjack lenen zich perfect als zomerjas. 

Verschillende zomerjassen stylen

Eigenlijk hebben jouw verschillende zonnige outfits ook verschillende zomerjassen nodig. Bij jeans looks met sneakers draag je het liefst een spijkerjasje of een bomberjack. Met lentejurkjes accentueert een trenchcoat je vrouwelijke vormen optimaal en als je een zomerse date of stapavond hebt complimenteert een bikerjack je outfit vaak het best. Bij ComeGetFashion hebben we gelukkig genoeg verschillende zomerjassen voor jou zodat je niet hoeft te kiezen maar gewoon voordelig alle zomerjassen waar jij happy van wordt kan bestellen! Het fijnste is dat als je voor 22:30 besteld, je je zomerjassen morgen al in huis hebt. Perfect voor last minute beslissers die toch op die eerste zonnige dagen een nieuwe jas aan willen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 EURO korting op je bestelling!