Skinny jeans

(0 producten gevonden)

Skinny jeans

Skinny jeans zijn weer terug van weg geweest. Waar je vroeger nog uitgelachen werd, ben je nu de meest hippe meid van de school! Draag skinny jeans in combinatie met een catchy fashion item. Of wordt je nieuwe skinny jeans de eyecatcher?

Filters
Army broek
Toevoegen aan wishlist
Army broek

Aanbiedingsprijs: € 10,00

Normale prijs: € 39,99

  •  

Tijdelijk uitverkocht

Skinny jeans zwart
Toevoegen aan wishlist
Skinny jeans zwart

Aanbiedingsprijs: € 10,00

Normale prijs: € 24,99

  •  

Skinny jeans dames

Je hebt er vast al een aantal van in je kast liggen; de skinny jeans voor dames. De skinny jeans voor dames is wat betreft ons de perfecte basis voor iedere vrouw. Wij zijn dan ook van mening dat iedere vrouw in ieder geval wel één paar van deze handige jeans in haar kledingkast moet hebben. De skinny jeans sluiten mooi aan en omarmen dan ook je curves. Perfect dus voor wanneer je je billen of je heupen extra goed uit wilt laten komen! Een strakke top er op en je laat al je curves goed uitkomen, maar een oversized sweater staat ook prima op deze jeans. Het fijne aan de skinny jeans voor dames is dan ook dat dit de ideale basis is voor een outfit. Een lekker zittende jeans in een goed model is dan ook de key. Wanneer jij de perfecte skinny jeans hebt gevonden kun je lekker losgaan in combineren en het creëren van looks!

Zwarte skinny jeans

De zwarte skinny jeans is een onwijs populaire variant op de basic blauw kleurige jeans. Zwart laat je vaak slanker lijken en je benen lijken soms ook nog eens optisch langer. Alleen al een basic wit T-shirt op de zwarte skinny jeans kan al wonderen doen. Een paar sieraden mogen dan echt niet ontbreken. Maak je look af met een mooie ketting, een paar oorbellen en een set armbanden. Een paar stoere sneakers eronder en je bent al klaar!

High waist skinny jeans

De high waist skinny jeans is misschien wel dé aller populairste variant op de skinny jeans. De jeans valt net wat hoger; high waisted. Ideaal voor wanneer jij misschien je buikje wilt verbergen of de nadruk op je benen wilt leggen. Wij zijn in ieder geval helemaal weg van deze high waist skinny jeans. Wij hebben dan ook nog steeds een grote liefde voor de skinny jeans, ook al zien we tegenwoordig steeds meer lossere modellen van jeans. Bij ons liggen er in ieder geval twee of meer skinny jeans in onze kledingkast. Het leuke aan een high waisted model is dat je je favoriete top een beetje bij je broek in kunt stoppen. Extra leuk is als je de outfit combineert met een toffe riem. De riem valt extra op doordat je top er niet overeen valt. We LOVE it!

Witte skinny jeans

De witte skinny jeans is de afgelopen jaren enorm erg in populariteit gestegen. Vooral in de zomer is de witte skinny jeans niet weg te slaan uit het mode beeld! Een frisse look is dan ook al gauw gecreëerd met deze jeans. Een fleurige top in een zomerse kleur of met een opvallende print is dan ook leuk om te combineren met de witte skinny jeans. In de winter zien we de witte skinny jeans niet zoveel voorbij komen. Als je ervoor kiest om deze in de winter te dragen is het leuk om juist donkere schoenen en een donkere trui erboven te dragen.

Wat zijn skinny jeans?

Net als bij alle andere jeans, zegt de naam het alweer: de jeans sluiten nauw of terwijl ‘skinny’ aan. De jeans zitten dus strak.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn witte skinny jeans niet doorschijnt?

Bij een witte skinny jeans loop je soms tegen het probleem aan dat je je onderbroek erdoorheen ziet. Geen zorgen! Een witte, rode of een huidskleurige onderbroek zal niet doorschijnen.

Welke schoenen draag ik onder de jeans?

Het fijne aan deze jeans is dat je letterlijk elke soort schoenen bij deze jeans kan dragen. Je kunt dus lekker losgaan, lucky you! 

Zijn er ook skinny jeans met gaten?

De skinny jeans zijn er natuurlijk ook met gaten! Met de gaten kun je je outfit net wat interessanter maken dan dat je outfit al was.

Hoe zorg ik ervoor dat ik minder snel uitscheur in mijn jeans?

Ken jij die vervelende struggle dat je soms uit je jeans scheurt tussen je benen? Om dit te voorkomen kun je je jeans het beste zo min mogelijk wassen en in plaats daarvan laten luchten.