Stonewashed jeans

(0 producten gevonden)
Stonewashed jeans is de nieuwste trend van dit zomerseizoen. ComeGetFashion biedt alleen de meest hippe en populaire stonewashed jeans aan zodat jij gemakkelijk kan kiezen. Versleten looks met een tintje nieuw, love it!
Filters

Stonewashed jeans zijn musthave jeans

De stonewashed jeans bestaat al ontzettend lang. Tegenwoordig zien we dat de stonewashed jeans helemaal opnieuw opkomt. De stonewashed jeans is op een bepaalde manier behandeld waardoor het lijkt alsof er slijtplekken op de broek zitten. Dit zorgt voor de nonchalante uitstraling van de jeans. De stonewashed jeans is er in allerlei modellen, van boyfriend en skinny tot de flared stonewashed jeans. Wij zijn dol op stoere items, jeans die jou een edgy uitstraling geven. De stonewashed jeans mag dus ook niet ontbreken in onze collectie!

Style die stonewashed jeans

Stonewashed jeans zijn perfect voor casual outfits. De versleten look van de jeans kan je combineren met een girlie blouse en een paar hakken. Ook is de stonewashed jeans erg tof om te dragen met een oversized trui. Draag hierbij nog een paar boots en je stoere look staat als een huis! Stonewashed jeans zijn ook ideaal tijdens het stappen. Draag bij een high waisted stonewashed jeans een cropped top en een paar sneakers. Draag eventueel nog een leuk accessoire in je haar en een paar grote oorbellen. Stonewashed jeans passen in de lente en zomer ook ontzettend goed bij een bohemian ibiza stijl. Kies voor een stonewashed jeans met rechte pijp, een paar sandaaltjes met of zonder hak en een vrolijk gekleurde top of blouse. Draag hierbij een paar gelaagde kettingen en armbanden en je hebt een geweldige look gecreëerd!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!