Wide leg jeans

(0 producten gevonden)
De wide leg jeans: een super trendy jeans die je ziet bij de grootste stijliconen. Deze broek is razendsnel populair geworden en je ziet hem overal. De wide leg jeans heeft vaak een hoge taille en loopt wijd uit.
Filters

Wide leg jeans stylingtips

Hoe gaan we deze nieuwe trend van de wide leg jeans combineren, dat is de vraag! Hierop geven wij je graag antwoord. Elise geeft je tips hoe deze trend gedragen en gecombineerd kan worden. Loop jij morgen in je nieuwe wide leg jeans te shinen? Bestel vandaag voor 22.30 uur je nieuwe broek en geniet morgen met volle teugen van dit fantastische fashion item.

Wat is een wide leg jeans?

Een wide leg jeans is een broek die wijd uitloopt. Deze broek is anders dan de flared broeken, omdat de wide deze jeans meteen al vanaf bovenaan wijd uitloopt. De pijpen lopen wijd uit, maar dat gaat wel geleidelijk vanaf boven. Boven is de broek namelijk wel minder wijd dan aan de onderkant. De broek heeft vaak een high waist taille zodat je middel wordt geaccentueerd. Hierdoor zit de broek bij je billen wat strakker dan bij de rest van je benen wat ervoor zorgt dat je billen goed uitkomen, ondanks dat de broek zo wijd uitloopt. Alles wat we willen toch? De lengte van de pijpen loopt helemaal tot aan de grond in principe, maar er zijn ook genoeg andere varianten.

Wat voor wide leg jeans zijn er allemaal?

De broek heb je in verschillende varianten. Je hebt namelijk de korte wide leg jeans en deze is korter dan de originele jeans. De broek stopt net boven de enkels. Superleuk voor in de zomer met sneakers! Daarnaast heb je ook nog de baggy wide leg jeans en zoals je al kan lezen is deze broek baggy. De wide leg jeans zelf loopt ook al wijd uit, maar de baggy variant is echt een stuk groter en loopt wijder uit.

Hoe draag je de jeans?

Een wide leg jeans heeft een stoere uitstraling en past thuis in de streetstyle fashion. Toch heb je met de broek genoeg stijlmogelijkheden! Draag je een baggy jeans stijl daar dan een oversized jacket bij om nog meer die stoere vibe te creëren. Sneakers erbij en je bent helemaal streetstyle ready! Wil je wat minder die oversized look? Draag dan een opvallende blazer over de baggy wide leg jeans voor een glamorous look. Vind je dit too much? Kies dan voor een strak coltje bij de gewone wide leg broek, dit zorgt voor een wat meer chique en simpele look. Een blousje of een strak truitje erbij doet het ook goed bij de broek. Een paar mooie hakken erbij zal de outfit helemaal afmaken. Door hakken onder de wide leg jeans te dragen zal zorgen voor een supervrouwelijke look.

De trendy wide leg jeans

Zoals je hebt gelezen is de wide leg jeans een onmisbaar fashion item op het moment. Het is een super hippe broek die al wel vaker op de runway te zien was, maar nu eindelijk zijn verdiende aandacht krijgt. De grootste influencers en stijliconen zie je de broek dragen en daarnaast zijn er ontzettend veel stijlcombinaties te maken met de broek. Omdat er zo veel stijlcombinaties te maken zijn met de broek is de wide leg jeans echt voor iedereen. Je kan hem altijd wel zo stylen dat hij past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Doordat er zoveel mogelijk is heb je vast al wel wat in de kast liggen wat goed past bij de jeans. Mocht dit niet zo zijn dan kan de broek ook goed gecombineerd worden met andere trendy kledingartikelen van ComeGetFashion.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!