Zomerjurken

(0 producten gevonden)
Elke zomer wil je hier weer een paar nieuwe van hebben. Zomerjurken maken je zomers vrolijker en jou nóg mooier. Toon je gebruinde benen in de meest prachtige wikkeljurkjes en bloemenprintjes. Je vindt alle zomerse trends op jurkjesgebied hier voordelig en snel!
Filters
Geel jurkje
Toevoegen aan wishlist
Geel jurkje

Aanbiedingsprijs: € 2,50

Normale prijs: € 29,99

  •  

Tijdelijk uitverkocht

Bodycon jurk lila
Toevoegen aan wishlist
Bodycon jurk lila

Aanbiedingsprijs: € 2,50

Normale prijs: € 24,99

  •  
  •  

Tijdelijk uitverkocht

Zomerjurken zijn onmisbaar!

Summertime betekent benen showen! In zomerjurken doe je dat natuurlijk heel erg makkelijk. Zomerjurken zijn luchtig en vrouwelijk en daardoor natuurlijk onmisbaar in jouw zomerse garderobe. 'Zomerjurk' is natuurlijk een breed begrip. Wat verstaan wij onder deze jurken? Zomerjurken kunnen zowel zakelijk als casual zijn. Bij zakelijke zomerjurken kan je denken aan een mouwloze pencil dress in een knielengte. Casual zomerjurkjes zijn wat losser, mogen meer huid tonen en hebben vaak vrolijke prints. Denk aan stippeltjes of een bloemenprintje op je zomerjurk. Ook de maxi jurk mag deze zomer weer uit de kast! Ga voor een zomerjurk die een kort onderjurkje heeft met daarover een luchtige maxi rok. Panterprintjes, stipjes en horizontale strepen zijn de trends op het gebied van prints.

Accessoires bij je zomerjurken

Je zomerjurken zijn de basis van elke zomerse look. Hieraan voeg je een paar open sandaaltjes of pumps toe, of op casual dagen een paar sneakers als jij je daar prettiger op voelt. Wees niet bang om sneakers en zomerjurken te combineren, ze gaan verrassend goed samen! Vooral sneakers met platform zijn hot! Naast footwear heb je natuurlijk een tasje nodig, welke vrouw kan tenslotte de deur uit zonder mobiel, sleutels en lippenstift?! Voor de zomer zijn ronde tasjes en tassen in opvallende kleuren trendy! Hier hebben wij een ruime collectie van om uit te kiezen. Naast schoenen en tas maak je je zomerjurk af met sieraden en uiteraard een paar SUNNIES! Zonnebrillen en zomerjurken zijn onlosmakelijk verbonden. Ga je voor een retro zonnebril of juist voor een groot diva model? Het voegt hoe dan ook een hoop toe aan je zomerjurken. LET'S GO!!