Pantys

(0 producten gevonden)
Pantys heeft elke vrouw nodig. Een panty onder een jurk of rok staat super elegant. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt met de meest trendy pantys met verschillende printjes.
Filters
Panty luipaardprint
Toevoegen aan wishlist
Panty luipaardprint

Aanbiedingsprijs: € 5,00

Normale prijs: € 14,99

  •  

Pantys

Pantys heeft iedere vrouw nodig. Ze leggen de basis voor een outfit met een jurk of rok voor de wat koudere dagen. Zo kan je je favoriete jurk of rok ook in de winter dragen. Pantys zijn dus supervrouwelijk. Er zijn ontzettend veel verschillende panty's. Verschillende kleuren, printjes, groottes, soorten en diktes. Dit laatste kan je aflezen aan de denier. Een panty zit strak om je benen en daarom zijn ze zo geschikt onder een rok of jurk, ongeacht hoe lang deze jurk of rok is. Pantys zijn dus altijd handig, maakt niet uit voor welke gelegenheid.

Panty kopen

Welke panty jij wil kopen ligt aan je wensen. Wil je graag een wat meer doorschijnende panty? Kies dan een panty met een lage denier. 15 of 20 denier. Deze pantys schijnen een beetje door. Dit ziet er vaak erg elegant uit en is perfect voor feestjes. Wil je liever een panty die minder doorschijnt? Deze zijn vaak wat dikker en warmer. Voor de koude dagen is deze panty dus meer geschikt. 

Gekleurde panty

Naast de verschillende deniers zijn er ook pantys met verschillende kleuren. Je hebt pantys in huidskleuren zodat het lijkt alsof je geen panty aanhebt. Dit is vooral handig voor de tussen seizoenen waarbij je graag wat been wil laten zien, maar het daar toch nog net te koud voor is. Zwarte pantys zie je het meest. Ze zijn elegant, passen overal bij en ideaal voor speciale gelegenheden. Soms hebben deze pantys een leuk motief. Stipjes, streepjes, figuurtjes, bijna alles kan je krijgen. Dit is natuurlijk erg leuk als je een keer voor wat extra's wilt gaan. Bijvoorbeeld met de feestdagen. Naast de meest voorkomende pantys, huidskleur en zwart, zijn ze ook te verkrijgen in verschillende kleuren. Voor ieder wat wils!

Wat is een panty?

Een panty bestaat uit één stuk: een broekje met pijpen. Ze worden ook wel nylons met broekje genoemd. Pantys hebben verschillende diktes en worden vaak gedragen onder een jurk of rok.

Wat voor pantys zijn er allemaal?

Pantys heb je in verschillende deniers (diktes) en kleuren. De meest voorkomende zijn de huidskleur pantys en zwarte pantys. Sommige pantys hebben een print.

Waarom een panty?

Een jurk of rok is soms te koud en dan biedt een panty uitkomst. Ook zijn pantys erg elegant en kan je door een leuke print op de panty een toffere look creëren. 

Waarom is de zwarte panty populair?

De zwarte panty zie je het meest tegenwoordig. Pantys worden vaak gedragen met de koude dagen en dan past een zwarte kleurvariant hier perfect bij. Ook zorgen zwarte pantys voor een elegante en fancy look. Aangezien pantys vaak gedragen worden bij speciale dagen past dit perfect. Een zwarte panty onder een mooie jurk of rok zorgt voor een schitterende look.

Welke pantys heeft ComeGetFashion?

ComeGetFashion biedt verschillende pantys aan. Het zijn allemaal trendy zwarte pantys waarvan sommige met een leuke print. Een panty nodig met stippen? Een toffe luipaardprint? Bij ComeGetFashion zit je goed. De pantys zijn van de beste kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat jij de hele avond straalt. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 EURO korting op je bestelling!