Heb je al een account? Log hieronder in.

ROKKEN

ROKKEN

Rokken zijn een tijdloos kledingstuk dat de perfecte mix van stijl, comfort en veelzijdigheid biedt. Of je nu op zoek bent naar een elegante outfit voor een avondje uit of een casual look voor overdag, er is altijd een rok die bij jouw stijl past.

Laagjes Rokken

Laagjes rokken voegen dimensie en textuur toe aan je outfit. Ze zijn vaak gemaakt van lichte stoffen die soepel rond het lichaam vallen, waardoor een luchtige en speelse uitstraling ontstaat. Ideaal voor zomerse dagen of gelaagde looks in de herfst en winter.

Midi Rokken

Midi rokken vallen net onder de knie tot halverwege de kuit, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor verschillende gelegenheden. Ze kunnen zowel casual als formeel gedragen worden, afhankelijk van hoe je ze combineert met andere kledingstukken en accessoires.

Maxi Rokken

Maxi rokken zijn perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele en elegante look. Deze rokken vallen tot aan de enkels en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van eenvoudig en casual tot gedrukt en opvallend. Ze zijn ideaal voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden.

A-lijn Rokken

A-lijn rokken hebben een vloeiende vorm die naar beneden uitloopt vanaf de taille, waardoor ze flatterend zijn voor verschillende lichaamstypes. Deze tijdloze stijl kan zowel op het werk als in vrijetijdssituaties gedragen worden, en is gemakkelijk te combineren met verschillende tops en schoenen.

Korte Rokken

Korte rokken zijn perfect voor wie graag haar benen wil laten zien. Of het nu gaat om een mini-rok of een iets langere variant, deze rokken zijn ideaal voor zomerse dagen of een avondje uit. Combineer ze met een paar hakken voor een glamoureuze uitstraling, of draag ze met sneakers voor een meer casual look.

Kokerrokken

Kokerrokken zijn strakke, nauwsluitende rokken die vaak tot net onder de knie vallen. Ze zijn ideaal voor formele gelegenheden of op kantoor, omdat ze een slanke en professionele uitstraling bieden. Combineer ze met een blouse en pumps voor een klassieke look.

Leren Rokken

Leren rokken voegen een edgy en stoere uitstraling toe aan je outfit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en stijlen, van strakke minirokken tot flowy maxi-rokken. Perfect voor wie op zoek is naar een statement piece dat zowel chic als rebels is.

Overslag Rokken

Overslag rokken hebben een wikkelontwerp dat aan de voorkant vastgebonden wordt, waardoor ze een flatterende pasvorm bieden voor verschillende lichaamsvormen. Ze zijn vaak gemaakt van lichte stoffen zoals chiffon of zijde, waardoor ze perfect zijn voor zomerse dagen of een romantische avond uit.

Dierenprint Rokken

Dierenprint rokken zijn een trendy keuze voor wie durft op te vallen. Of het nu gaat om luipaard-, zebra- of slangenprint, deze rokken voegen een speels en wild element toe aan je outfit. Combineer ze met neutrale tops en accessoires om de nadruk te leggen op de print.

Plooirokken

Plooirokken hebben plooien die vanaf de taille naar beneden vallen, waardoor ze een elegante en vrouwelijke uitstraling hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel formele als informele gelegenheden. Combineer ze met een blouse en hakken voor een klassieke look.

Rokken met Print

Rokken met prints voegen een speels en levendig element toe aan je outfit. Van bloemenprints tot geometrische patronen, er zijn eindeloze opties om uit te kiezen. Combineer ze met effen tops en accessoires om de nadruk op de print te leggen, of mix en match met andere patronen voor een gedurfde look.

Suède Rokken

Suède rokken voegen een luxe en vintage uitstraling toe aan je outfit. Ze zijn zacht en soepel, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Combineer ze met een leren jasje en enkellaarsjes voor een stoere look, of draag ze met een zijden blouse voor een meer verfijnde uitstraling.

Rokken online Bestellen bij Come Get Fashion

Online bestellen van rokken bij Come Get Fashion is prettig, snel en eenvoudig. Onze rokken voor dames vallen gemiddeld qua maat, waardoor je vrijwel altijd goed zit als je de maat bestelt die je normaal draagt. Twijfel je toch over je maat? Meet dan de omvang van je heupen, buik en taille en kijk welke maat daarop aansluit in de tabel op onze website, beschikbaar op elke rok-pagina.

Verleidelijke Rokken Sale

Als je een fervent liefhebber bent van damesrokken en elk type al in je kast hebt hangen, dan ben je bij Come Get Fashion aan het juiste adres. In onze outlet bieden we vaak kortingen op damesrokken. Hou daarom goed de afgeprijsde sale-items in de gaten! Bovendien is de verzending gratis bij bestellingen boven de 99 euro. Wacht niet langer en shop nu jouw mooiste en voordelige rok voor het nieuwe seizoen.