Jeans shorts

(0 producten gevonden)

Elk jaar moet je hier weer een tof nieuw paar van hebben. Jeans shorts zijn echte klassiekers maar blijven zich wel altijd aanpassen naar de laatste trends. Wij doen daar dus zeker aan mee! Shop hier jeans shorts waarvan je zeker bent dat ze helemaal on trend zijn!

Filters
Jeans short wide
Toevoegen aan wishlist
Jeans short wide

Aanbiedingsprijs: € 10,00

Normale prijs: € 34,99

  •  

Jeans shorts variërend van verleidelijk tot stoer!

Je kent ze waarschijnlijk al zo lang je je kan herinneren. Jeans shorts zijn tijdloos. Dat betekent niet dat ze minder stijlvol zijn! Deze shorts blijven altijd meegaan met de laatste trends. Denk aan jeans shorts met scheuren of opgeleukt met studs of parels, high waisted of in een wat meer baggy uitvoering. Jeans shorts van ComeGetFashion zijn er in alle soorten en maten. Allemaal minstens even stijlvol zodat je met een gerust hart de perfecte jeans short voor jou uitzoekt. In de lente en zomer kan je absoluut niet zonder. Met een stoer t-shirt en een gebreid vest bijvoorbeeld. Een paar boots eronder maken deze stoere look af. Wat ook hot is is het combineren van jeans shorts met een denim jack. Deze 'double-denim' outfit is perfect voor ware fashionista's! Draag tijdens het stappen je jeans shorts met een body en een bikerjack. Too damn hot! Ook als het minder mooi weer is blijf je die jeans shorts het liefst gewoon dragen. Met een panty eronder en een mooie trui of dik vest is dat geen probleem. Heb jij nog een reden om niet meteen een paar jeans shorts in te slaan? Dacht het niet!

Bestel je jeans shorts voordelig online

Heb je een mooi paar jeans shorts uitgekozen? Dan wil je je nieuwe aankoop natuurlijk zo snel mogelijk dragen. Bij ComeGetFashion snappen we dat helemaal. Als je voor 22:30 besteld zorgen wij dat je je nieuwe shorts morgen al in huis hebt. Daarnaast verzenden wij je bestelling gratis vanaf 75 euro én kies je een super leuk gratis fashion item uit vanaf 50 en 100 euro! Tijd om die benen te showen in die nieuwe shorts. Get shopping, girl!