T-shirts

(0 producten gevonden)

T-shirts

T-shirts kan je nooit genoeg van krijgen! Je draagt een T-shirt overal bij. Of je ze nou als extra laagje onder je sweater draagt in de winter of in de lente en zomer die statement tees showt. T-shirts zijn onmisbaar en daarom hebben we een ruime collectie voor je samengesteld waar je al je favorieten gemakkelijk uit selecteert!

Filters
FAVORITE LEO TEE
Toevoegen aan wishlist
FAVORITE LEO TEE

Aanbiedingsprijs: € 2,50

Normale prijs: € 22,99

  •  
  •  

Tijdelijk uitverkocht

Bruine mesh top
Toevoegen aan wishlist
Bruine mesh top

Aanbiedingsprijs: € 2,50

Normale prijs: € 21,99

  •  
  •  
  •  

Tijdelijk uitverkocht

BATWING SLEEVE TOP GREEN
Toevoegen aan wishlist
BATWING SLEEVE TOP GREEN

Aanbiedingsprijs: € 2,50

Normale prijs: € 22,99

  •  

Tijdelijk uitverkocht

Top open back
Toevoegen aan wishlist
Top open back

Aanbiedingsprijs: € 2,50

Normale prijs: € 29,99

  •  
  •  

Tijdelijk uitverkocht

T-shirts dames

T-shirts, wie is er nou niet groot mee geworden? Als kind liepen we al in de leukste, kleurrijkste T-shirts. Gelukkig groeien de fashiontrends met ons mee! T-shirts voor dames zijn er nog altijd in allerlei stylen en er is voor elke trend wel weer een nieuw T-shirt. Zo zijn we door de jaren heen lekker meegegroeid met de trends. Van een basic T-shirt  tot een statement T-shirt, tegenwoordig kan het allemaal. Daarom hebben wij vrouwen natuurlijk ook allemaal een stapeltje, of twee, aan T-shirts in onze kledingkast liggen. We dragen ze dan ook tot ze écht af zijn. Wanneer je stapel hoog wordt, kunnen er altijd nog steeds nieuwe T-shirts aan toegevoegd worden. En wat is er dan fijner dan opzoek gaan naar een paar nieuwe T-shirts die echt bij jou passen? Bij ComeGetFashion gaat dat je zeker lukken. Wij letten erop dat we ontzettend veel variëren in kleuren, model en de algehele looks van de T-shirts voor dames, zodat jij genoeg keuze hebt!

Witte T-shirts

Witte T-shirts behoren tot onze favoriete soorten T-shirts! Een basic wit T-shirt kan al heel leuk zijn. Draag bijvoorbeeld een basic oversized wit T-shirt, stop deze bij een boyfriend jeans in en combineer het met wat gouden hardware. Top! Je shirt is dan wel een beetje basic, maar door de sieraden is dit niet meer het geval. Ook houden wij van de witte T-shirts met een uitgesproken tekst of een toffe opdrukprint. De shirts kun je met alles combineren! Ga op koudere dagen voor een gebreid vest erover en een lerenbroek. In de zomer kan een leuk rokje of een shortje ook altijd! Draag je T-shirt onder een jurkje met spaghettibandjes voor een opvallende look. De keuze is reuze! Wacht dus niet langer en scoor die T-shirts snel in onze webshop.

Neon shirt

Een neon shirt it totally hot! Een lekker uitgesproken kleur die jou doet stralen. Vaak zien we de neon shirts terugkomen in geel, groen, roze en oranje. Stuk voor stuk toffe kleuren! Een neon shirt is dan ook lekker trendy. Wanneer je zo’n shirt aan hebt verzekeren we jou dat hoofden zullen draaien. Een echte eyecatcher en lekker gedurfd! Wanneer jij van een beetje opvallen houdt, is een neon shirt geschikt voor jou!

Zwart T-shirt

Iedereen zou over een zwart T-shirt moeten beschikken! Een zwart T-shirt is dan ook een echte musthave om in je kast te hebben. Ook deze top zijn er in allerlei varianten. Zo heb je tops met een leuke afbeelding erop, zoals een stoere leeuwenkop of snoezige bloemen. Ook heb je ze met uitgesproken teksten. Voor ieder is wel een tekst die bij haar past! Wanneer je voor een stoere look wilt gaan is het leuk om voor een T-shirt te gaan met een stoere tekst of een leeuwenkop. Draag deze met een lerenjasje, een skinny jeans en wat biker boots. Super tof! Een T-shirt met een bloemprintje of een lieve tekst is leuk te combineren met een fleurig en zwierig rokje. Draag er een paar sandaaltjes onder en je bent good to go! Een echte zomerse outfit. Ook zijn T-shirts ideaal voor een casual outfit, draag je T-shirt naar keuze met een mooie opvallende blazer erover. Ga bijvoorbeeld voor een rode blazer, lekker opvallend en kleurrijk!

Welke soorten T-shirts zijn er?

Er zijn duizenden verschillende soorten T-shirts! Zo heb je ze in verschillende halslijnen zoals een V-hals, een crewneck – een hoge halslijn –  of gewoon een ronde hals.

Hoe valt een T-shirt?

De T-shirts die ComeGetFashion verkoopt hebben verschillende pasvormen. Zo hebben wij een oversized fit, een loose fit, een regular fit en een skinny fit. Voor ieder wat wils!

Welke kleur is in de mode voor een T-shirt?

Momenteel zien we de kleuren lila, beige en bruin erg veel voorbij komen! Lekker trendy en meegaand met de tijd. In de zomer van 2021 zullen we de kleur fuchsia – fel roze – erg veel terug zien komen.

Welk model staat mij het beste?

Dit verschilt per lichaam natuurlijk. Wanneer je liever de nadruk niet op je armen wilt leggen, is een oversized fit ideaal voor jou. Door de grote mouwen zullen je armen iets kleiner lijken. Wanneer je de nadruk op je decolleté wilt leggen is een skinny fit de beste keuze voor jou! Door het strakke model zullen je borsten beter uitkomen. Liever niet de nadruk op je buik? Ga dan voor een regular fit of een loose fit.

Hoe kan ik een T-shirt dragen?

Een T-shirt is geschikt voor elk seizoen! Draag hem in de winter met een leuk jasje, een toffe blazer of een lekker warm gebreid vest erover. In de zomer kun je het T-shirt op iedere broek dragen en iedere rok die je maar wilt! Alles staat leuk. Extra leuk om je T-shirt een beetje bij je broek of rok in te stoppen voor een speels effect.