Tanktops

(0 producten gevonden)
Filters
NUDE ROPE TOP
Toevoegen aan wishlist

NUDE ROPE TOP

Aanbiedingsprijs: € 4,99

Normale prijs: € 22,99

  •  

Tanktops, vrouwelijk en stoer tegelijk

Een tanktop is een simpel en toch elegant fashion item. Hij is ontzettend veelzijdig. Draag een klassieke tanktop onder een blazer op kantoordagen. Draag je tanktop met een goede jeans en een paar sneakers voor een casual outfit. Tanktops zijn zelfs ideaal om in te sporten. Een echte fashion musthave om in je kast te hebben liggen dus!

Zomerse dagen vragen om makkelijke tanktops

Als je geen zin hebt in die zweterige mouwen en een spaghetti top net te bloot vindt is de tanktop je redding! Deze uiterst comfortabele top trek je zo even aan en heeft verder weinig nodig. Tanktops in basic zwart en wit móét je in je kast hebben liggen. Dat is een aankoop waar je ontzettend blij mee gaat zijn op momenten dat je echt even niet weet wat je aan moet. Heb je net een ontzettend leuk nieuw jasje of vest aangeschaft maar lukt het niet om er iets onder te combineren? Een basic tanktop is altijd goed! 

Tanktops en sieraden zijn een match

Als je zoals de meeste ladies van sieraden houdt, is een tanktop ideaal! Heb je een prachtige nieuwe ketting en valt 'ie weg als je 'm bij een blousje draagt? Denk eens aan de klassieke tanktop. Deze laat die mooie sieraden juist spreken. Dus pak je mooiste kettingen, armbanden, ringen en oorbellen en ga los! 

Join the club!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves en kortingen speciaal voor jou!